Νέα εποχή  στις Καλυθιές

Σε νέα εποχή μπήκε ο Απόλλων Καλυθιών, μετά τη γενική συνέλευση της περασμένης Κυριακής η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Κοντού και οι συνεργάτες του, είναι αποφασισμένοι να βάλουν τον σύλλογο σε νέες βάσεις, έχοντας ως μεγάλο τους όνειρο την αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων αλλά και την οργάνωση των Υποδομών. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Παναγιώτης Ζούνης ο οποίος είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα άκρως νεανικό σύνολο το οποίο θα πλαισιωθεί από δύο ή τρεις έμπειρους παίκτες. Μιλώντας, για τη νέα προσπάθεια, ο νέος προπονητής του Απόλλωνα είπε:

«Προσωπικά μου αρέσει να δουλεύω πολύ με νέα παιδιά. Μόλις μου είπε ο πρόεδρος τους στόχους, συμφωνήσαμε. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με μικρά παιδιά. Αυτό που θέλω εγώ είναι να έρθει ο κόσμος των Καλυθιών κοντά σε αυτά τα παιδιά γιατί θα το έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη. Θέλω ο κόσμος να έρθει κοντά στην ομάδα και να την στηρίξει στη νέα προσπάθεια που θα γίνει. Το ρόστερ που θα έχουμε θα είναι νεανικό. Πιθανόν να μείνουν δυο-τρεις έμπειροι για να στηρίξουν τα νέα παιδιά αλλά οι περισσότεροι θα είναι νεαροί. Θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερό μας εαυτό για το καλό της ομάδας. Μας ενδιαφέρει να παίξει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα και ο κόσμος να μείνει ικανοποιημένος από αυτό που θα βλέπει. Ο Απόλλων Καλυθιών είναι μια από τις καλύτερες ομάδες πάνω στο νησί και έχει μεγάλη ιστορία. Έχω παίξει στο παρελθόν με αυτή την ομάδα στα καλά χρόνια σε Εθνικές κατηγορίες. Η φανέλα του είναι βαριά και ο σεβασμός εναι αυτονόητος. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Το έργο μας θα είναι δύσκολο γιατί πρόκειται για μια καινούργια προσπάθεια, όμως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο. Θα δοθούν ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά και οι καλύτεροι θα παίζουν».

Το νέο διοικητικό συμβούλιο
Πρόεδρος: Μιχάλης Κοντός
Αντιπρόεδρος: Μανώλης Συμιακός
Ταμίας: Κώστας Κώστας
Γραμματέας: Στέλιος Σαββιού
Γενικός αρχηγός: Αντώνης Καλλιγάς
Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Αναστασία Καρίπη, Δημήτρης Γαλατάς
Υπεύθυνος αποστολών: Νεκτάριος Καπόγλου
Μέλη: Χρήστος Καρίπης, Δημήτρης Στάθης, Σάββας Κασταμούλας, Μανώλης Κυριαζάκος, Ιωάννης Δήμτσος.