Γιώργος Γεραπετρίτης: Βουλευτής Δωδεκανήσου σε κάθε ευκαιρία

Γιώργος Γεραπετρίτης: Βουλευτής Δωδεκανήσου σε κάθε ευκαιρία

Γιώργος Γεραπετρίτης: Βουλευτής Δωδεκανήσου σε κάθε ευκαιρία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1281 ΦΟΡΕΣ

Στο πρόγραμμα της ΝΔ για τη διακυβέρνηση της χώρας, αλλά και στους στόχους που ο ίδιος έχει θέσει για τη βελτίωση της ζωής των νησιωτών αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky Ρόδου χθες ο υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας καθηγητής κ. Γιώργος Γεραπετρίτης.

“Η νέα κυβέρνηση έχει βασικό στόχο με αστραπιαίες ενέργειες να σαρώσει όλα τα εμπόδια ώστε να υπάρξει ένα σοκ στα πράγματα να επανέλθει μια πρόοδος που δεν θα είναι απλά μια μόχλευση του υφιστάμένου πλούτου αλλά να παραχθεί νέος πλούτος. Αυτό αφορά όλη τη χώρα το μέλλον το δικό μας και των επόμενων γενεών”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτη .

Ο κ. Γεραπετρίτης, όπως τόνισε, επιθυμεί να αποκατασταθούν οι θεσμοί που επλήγησαν τα προηγούμενα χρόνια, να υπάρχει περισσότερη αξιοκρατία και να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέπουν στους νέους να ζουν και να εργάζονται στην Ελλάδα και να μην μεταναστεύουν στο εξωτερικό αναζητώντας καλύτερη τύχη.

“Στόχος μου είναι να αποκατασταθούν οι θεσμοί που επλήγησαν τα τελευταία χρόνια. Να ανασυγκροτηθεί το κράτος να εμπεδωθεί ένα αίσθημα αξιοκρατίας. Σκοπός μας είναι να μην φεύγουν οι νέοι στο εξωτερικό, να μην έχουμε διαρροή ανθρώπινου κεφαλαίου. Για τα Δωδεκάνησα στόχος μου είναι να κάνω τη ζωή των ανθρώπων όσο το δυνατόν πιο καλή να βελτιωθεί η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών να ανασυγκροτηθεί το μοντέλο που αφορά τη δημόσια διοίκηση” , είπε ο καθηγητής, που μίλησε για τα νομοσχέδια που είναι ήδη έτοιμα από τη ΝΔ για να κατατεθούν προς ψήφιση στη Βουλή και αφορούν την οργάνωση του κράτους τη δικαιοσύνη και την Παιδεία. Επίκειται όπως είπε η κατάθεση νομοσχεδίου και για τη φορολογία.

Ο κ. Γεραπετρίτης μίλησε για τα σχέδια που έχει ο πρόεδρος της ΝΔ για την ανάταξη της χώρας.
Σε ερώτηση σχετικά με το διαχωρισμό νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας ο κ. Γεραπετρίτης δήλωσε:

«Είναι υστέρηση το γεγονός ότι απαξιώθηκε η Βουλή. Εγινε στο τέλος ουραγός της κυβέρνησης», είπε ο κ. Γεραπετρίτης που αναφέρθηκε στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και τα πολυάριθμα νομοθετήματα που κατατέθηκαν αλλά θα λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα.

«Ήταν όλα αυτά σε μια λογική δέσμευσης των επόμενων κοινοβουλίων. Φιλοδοξία δική μας είναι να υπάρξει αναστροφή και η κυβέρνηση να λογοδοτεί στη Βουλή. Θέλουμε και νομοθεσία υψηλού επιπέδου που θα συμβάλει στις καλές πρακτικές της καλής νομοθέτησης», είπε ο κ. Γεραπετρίτης.

Για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο κ. Γεραπετρίτης δήλωσε:
«Ήταν μια τιμητική πρόσκληση να περιληφθώ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ. Είμαι από τους πολύ σκληροπυρηνικούς Δωδεκανήσιους και επιδιώκω πάντα να βρίσκομαι στη γενέτειρά μου». Μάλιστα δήλωσε πως θα είναι βουλευτής που θα ασχολείται με την ιδιαίτερη πατρίδα του σε κάθε ευκαιρία!

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών