Φ. Γεννηματά από τη Ρόδο: «Το πραγματικό δίλημμα είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες»

«Στις 7 Ιουλίου η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα με την ψήφο των πολιτών. Το δίλημμα δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης, το δίλημμα δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος, το πραγματικό δίλημμα είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες» τόνισε σήμερα το μεσημέρι σε δηλώσεις στη Ρόδο η πρόεδρος του «Κινήματος Αλλαγής» κ. Φ. Γεννηματά όπου βρίσκεται στο πλαίσιο προεκλογικής περιοδείας.

Το Κίνημα Αλλαγής τόνισε η κ. Γεννηματά « μπορεί να είναι προοδευτικό αντίβαρο σε μια ανεξέλεγκτη Δεξιά και σε έναν ανεύθυνο λαϊκιστή ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνοντας ότι απευθύνεται σε όσους απογοητεύθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και σε όσους ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές για να γλιτώσουν το συντομότερο από τον κ. Τσίπρα.

 

 

«Μην απεμπολείται την προοδευτική σας ταυτότητα, είναι η υπερηφάνεια μας, είναι πολύτιμη για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Εμπιστευθείτε μας ερχόμαστε δυνατά» τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής που επεσήμανε επίσης ότι το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί «δύναμη ομαλότητας, σταθερότητας, εγγύηση για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση».

 

Νωρίτερα η κ. Γεννηματά είχε συνάντηση με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου από την οποία ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα των εργαζομένων της περιοχής μας και παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος της για την προστασία των εργαζομένων.

Συναντήθηκε επίσης με τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο με τον οποίο συζήτησε θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση.


 


Εξάλλου σε άλλες δηλώσεις που έκανε η Φώφη κατά την παρουσία της στη Ρόδο ανέφερε τα εξής:
 

Ο κ. Τσίπρας απέφυγε το debate όπως ο διάολος το λιβάνι και πήγε στο Ηράκλειο με το κυβερνητικό αεροσκάφος

Χθες το βράδυ ήμουν στο Ηράκλειο και ενώ ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί τη Δευτέρα να παραστεί στο debate, εμφανίστηκε με το κυβερνητικό αεροσκάφος σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι προφανές ότι δεν ήθελε το debate, το απέφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι, γιατί δεν ήθελε να αναδείξουμε τι σημαίνει πραγματικές προοδευτικές πολιτικές.

Θα αναλάβει την ευθύνη ο κ. Μητσοτάκης να οδηγήσει τον τόπο σε εκλογές με απλή αναλογική;

O κ. Μητσοτάκης βρίσκει λόγια να πει για να εκβιάσει ωμά τον ελληνικό λαό με το όπλο του κ. Τσίπρα, την απλή αναλογική, που κατά τα αλλά την καταδικάζει. Εάν λέει δεν είναι αυτοδύναμος θα ξαναπάμε σε εκλογές τον Αύγουστο. Θέλει ή να είναι μόνος και αυτοδύναμος ή απλή αναλογική και εκλογές. Θα αναλάβει λοιπόν την ευθύνη ο κ. Μητσοτάκης να οδηγήσει τον τόπο σε εκλογές με απλή αναλογική;

Περιμένουμε μια απάντηση και επιτέλους θα πρέπει κάποια στιγμή να ειπωθεί ολόκληρη η αλήθεια στον ελληνικό λαό διότι αν στην επόμενη Βουλή δεν βρεθούν 200 βουλευτές  για να αλλάξει ο εκλογικός νόμος, τότε οι πρώτες εκλογές  που θα γίνουν θα γίνουν με απλή αναλογική. Επιπλέον και η συνταγματική αναθεώρηση στα περισσότερα άρθρα για να ολοκληρωθεί και μάλιστα με ένα προοδευτικό πρόσημο, χρειάζεται 180 βουλευτές.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι η κρίσιμη και χρήσιμη ψήφος για τον τόπο είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής.

Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες εδώ στην πατρίδα μου στα Δωδεκάνησα να μας εμπιστευτούν

Είμαστε μια δύναμη σταθερότητας, ομαλότητας με πίστη στην εθνική συνεννόηση και το έχουμε αποδείξει αυτό στην πράξη. Όσοι απογοητεύτηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ και ίσως ψήφισαν στις ευρωεκλογές ΝΔ για να γλυτώσουν το συντομότερο από τον κ. Τσίπρα, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν και να μην παραδώσουν την προοδευτική τους ταυτότητα. Είμαστε περήφανοι για αυτή την προοδευτική ταυτότητα και μπορεί να είναι πολύτιμη και για το παρόν και για το μέλλον του τόπου.

Καλώ λοιπόν όλους τους προοδευτικούς πολίτες εδώ στην πατρίδα μου στα Δωδεκάνησα να μας εμπιστευτούν.

Να δώσουμε ραντεβού στην κάλπη στις 7 Ιουλίου με το Κίνημα Αλλαγής.