Μίκα Ιατρίδη: «Με τους συμπατριώτες μου στην Κάλυμνο χτίζουμε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και πριν, αλλά και μετά τις εκλογές»

Μετά την Πάτμο, η Κάλυμνος ήταν ο επόμενος σταθμός της Μίκας Ιατρίδη, στο πλαίσιο των επισκέψεων της στα νησιά της Δωδεκανήσου, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η υποψήφια με τη Ν.Δ. βουλευτής Δωδεκανήσου βρέθηκε με τους Καλύμνιους συμπατριώτες της και συζήτησαν τόσο για τα τοπικά ζητήματα του νησιού, όσο και για την ετοιμότητα της Ν.Δ. να ανταποκριθεί, ως κυβέρνηση, στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της 8ης Ιουλίου. Η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε:

«Από τα Δωδεκάνησα, μεταξύ των οποίων και την Κάλυμνο, ξεκινήσαμε μαζί με τον Πρόεδρο μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την προσπάθεια μας να πείσουμε όλο και περισσότερους Έλληνες να μας εμπιστευθούν, όλο και περισσότερους Έλληνες να μας στηρίξουν με την ψήφο τους.

 

 

Είχα τη χαρά να συνομιλήσω ξανά με τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες μου, εδώ στην Κάλυμνο. Μιλήσαμε και συζητήσαμε για το πρόγραμμα της Ν.Δ. και τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσουμε για ουσιαστική ανάπτυξη για την Κάλυμνο.

Ήδη, από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί έχουμε δεσμευθεί για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Καλύμνου, με ενίσχυση της αλιείας, της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού αλλά και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως ο αναρριχητικός τουρισμός, για τον οποίο η Κάλυμνος, με καλυτέρευση των συγκοινωνιών, μπορεί να καταστεί σπουδαίος παγκόσμιος προορισμός.

Με τους συμπατριώτες μου στην Κάλυμνο χτίζουμε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και πριν, αλλά και μετά τις εκλογές. Στις 8 Ιουλίου ξημερώνει μια καινούργια φωτεινή μέρα για την Κάλυμνο, τα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα».