Τηλεοπτικά γυρίσματα στη Ρόδο από το μοντέλο Melina Rohners

Η δεκαεννιάχρονη   Μelina Rohners  από τη Γερμανία γνωστό μοντέλο και ιδιαίτερα αγαπητή στην κάμερα, βρέθηκε για λίγες μέρες στο νησί του Απόλλωνα για τηλεοπτικά γυρίσματα που αναδεικνύουν τη Ρόδο ως ένα νεανικό προορισμό διακοπών με  σημαντικά ενδιαφέροντα όπως θαλάσσια σπορ, υπέροχες ακτές καλό φαγητό και νυχτερινή ζωή.

 «Είναι τα best της Ρόδου» δήλωσε η Μελίνα και πρόσθεσε " έρχομαι για πρώτη φορά στη Ρόδο  και αισθάνομαι πως αυτό το Ελληνικό νησί μπορεί να σου προσφέρει αξέχαστες στιγμές,  διαθέτει μια ξεχωριστή  κουλτούρα, ιστορία όπως και νεανικά ενδιαφέροντα  για κάθε  νέο της ηλικίας μου..."

Η σκηνοθετική εμπειρία του  κ. Βασίλη Κατερινόπουλου με τις τηλεοπτικές αναζητήσεις στο νησί δικαίωσαν την εικόνα με την πανέμορφη Μελίνα  σε διάφορες περιοχές , η φιλοξενία αλησμόνητη για την νεαρή Γερμανίδα , απόλαυσε και χαλάρωσε στη νέα Μαρίνα της Ρόδου με spa και χαμάμ  στο  sunrise  ,απόλαυσε παραδοσιακές γεύσεις  στο εστιατόριο Luis ενώ δοκίμασε τις θαλασσινές γκουρμέ γεύσεις απο τον σεφ Αλέξη Κατσιμπράκη στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου  στην ταβέρνα ALEXIS.

Εμεινε κατενθουσιασμένη απο την περιποίηση και την Ροδιακή φιλοξενία και είναι έτοιμη να μεταφέρει τις εντυπώσεις της και τις προσωπικές της εμπειρίες στον τόπο της.

Είναι γεγονός πως η Ρόδος αποτελεί έναν προορισμό διακοπών για όλες τις ηλικίες , για τους νέους όμως αποτελεί προορισμό που καλύπτει τις αναζητήσεις τους και τα ενδιαφέροντά τους.