Μιχάλης Κοντού: «Θα περάσουν πρώτα από τη διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών»

Αποφασισμένη να διεκδικήσει χρήματα από τους παίκτες οι οποίοι επιθυμούν να μην συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο και να μείνουν ελεύθεροι, είναι η νέα διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών!

Όπως μας έλεγε χθες ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Κοντού, «η λογική λέει ότι όποιος επιθυμεί να μείνει ελεύθερος θα πρέπει πρώτα να περάσει από τη διοίκηση. Ο Απόλλωνας ξόδεψε κάποια χρήματα για να τους αποκτήσει οπότε δεν είναι δυνατόν να φύγουν έτσι. Ο μόνος παίκτης που πραγματικά είναι ελεύθερος είναι ο Στέργος Χατζηκοσμάς ο οποίος έχει πάρει την ελευθέρα του. Όλοι οι υπόλοιποι όμως θα πρέπει να περάσουν πρώτα από τη διοίκηση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Απόλλωνα Καλυθιών είναι οι Χατζηκοσμάς, Διακουράκης, Μπαϊρακτάρης, Φλεβάρης, Παγκράτης, Γεωργιάδης, Φυλακούρης και Θεοδοσίου.

Κάποιοι μάλιστα από τους προαναφερθέντες, έχουν ήδη «κλείσει» σε άλλες ομάδες όπως είναι ο Χατζηκοσμάς και ο Γεωργιάδης. Όπως φαίνεται, πάμε για ένα θερμό καλοκαίρι καθώς το πιθανότερο είναι οι παίκτες να εκφράσουν τις δικές τους αντιρρήσεις για τη στάση αυτή που θέλει να κρατήσει η νέα διοίκηση του συλλόγου.

-Σε ό,τι έχει να κάνει με τις νέες μετεγγραφικές επιλογές, θα ολοκληρωθούν αφού περάσουν από διάφορα τεστ οι παίκτες που βρίσκονται στη σχετική λίστα. Είναι κάτι που μας επισήμανε χθες ο κ. Κοντού στην επικοινωνία που είχαμε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Απόλλωνας δεν πρόκειται να βιαστεί να κάνει ανακοινώσεις για ποδοσφαιριστές αν πρώτα δεν σιγουρευτεί ότι μπορεί να συνεργαστεί μαζί τους».

Όλες οι επιλογές θα περάσουν από …κόσκινο λοιπόν σε συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Ζούνη, με γνώμονα την δημιουργία μιας νεανικής ομάδας με την προσθήκη δυο – τριών έμπειρων παικτών οι οποίοι θα μπορούν να βοηθήσουν τους νεότερους.