Επιτυχημένο το camp του Ροδίων Άθλησις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το ποδοσφαιρικό camp που διοργάνωσε το “ΡΟΔΙΩΝ Άθλησις” στις εγκαταστάσεις του.

Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές:

“To «Summer Soccer Camp» του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 6η συνεχόμενη χρονιά. Μέσα στο διάστημα των δέκα ημερών, οι 25 αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν κατάφεραν να αποκομίσουν άλλη μια σημαντική εμπειρία.

Τα παιδιά, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μορφές ποδοσφαίρου όπως ποδόσφαιρο σάλας και beach soccer, να βελτιώσουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και να κάνουν μετρήσεις διαπιστώνοντας την πρόοδό τους.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν  μια βραδιά barbeque, διανυκτέρευσαν στις εγκαταστάσεις μας και αποχαιρέτησαν την αθλητική χρονιά με τον πιο όμορφο τρόπο. Η διεύθυνση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ευχαριστεί θερμά τους γονείς αλλά και τους μικρούς αθλητές για τη συμμετοχή τους στο 6ο camp ποδοσφαίρου και συγχαίρει τους προπονητές κ.κ Ελένη Μανώλη, Μοντιάδη Μάρκο και Δαρζέντα Γιώργο για τις όμορφες στιγμές που χάρισαν στα παιδιά.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους και σας περιμένουμε στις προπονήσεις των τμημάτων για την νέα χρονιά οι οποίες θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Ενημερωθείτε για τις ώρες και ημέρες τηλεφωνώντας στο 2241001400 καθημερινά από τις 14.00 έως τις 21.00. Ραντεβού το Σεπτέμβρη!”