Στις 13 Ιουλίου το 7ο Summer Paradise Festival

Συνάντηση ενημέρωσης με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο είχαν την περασμένη εβδομάδα οι ιθύνοντες του Summer Paradise Festival παρουσιάζοντας μάλιστα τεχνική ανάλυση και στατιστικά στοιχεία της προσπάθειας ανόδου που κάνουν τα τελευταία χρόνια για το φεστιβαλικό προϊόν της Λίνδου σε χώρες του εξωτερικού, σε συνεργασία με πασίγνωστους Tour Operators.

To Summer Paradise Festival μπορεί να έχει διάρκεια μόλις μια ημέρα, η δημιουργία παραγωγής του όμως έχει ετήσια διάρκεια κι εκεί σε συνεργασία δημιουργούνται οι υποδομές και οι προδιαγραφές για να υπάρξει στο άμεσο μέλλον μια μεγαλύτερη σε διάρκεια ημερών παρουσίαση του concept, η οποία με συνέργειες και συνεργασίες με άλλους τοπικούς φορείς κι επαγγελματίες θα εμπλουτίσει επιπρόσθετα τον τουρισμό της Ρόδου με τον φεστιβαλικό τουρισμό που γνωρίζει άνθιση και έχει φανατικούς ακόλουθους σε όλον τον πλανήτη.

Το 7ο φετινό Summer Paradise Festival θα διεξαχθεί κάτω από τη μαγευτική Ακρόπολη της Λίνδου, το Σάββατο 13 Ιουλίου με ένα φρέσκο ανανεωμένο – καλοκαιρινό σε concept παρουσίασης stage και ένα μεγάλο σε συμμετοχή lineup από καταξιωμένους σε Ελλάδα και εξωτερικό DJs/Producers.

Μάλιστα φέτος, στο πλαίσιο της στατιστικής σημασίας περί φεστιβαλικού τουρισμού, έγινε επικοινωνιακή και προωθητική προσέγγιση με την αγορά της Ιταλίας και για να υποστηριχθεί ακόμα περισσότερο αυτό, οι MARNIK (Ιταλοί Djs – με την επιτυχία της χρονιάς «Bella Ciao» επιλέχθηκαν και θα είναι στη σκηνή).

Τέλος, για πρώτη φορά σε φεστιβαλικό event του νησιού και λόγω των αιτημάτων από πολλούς ενδιαφερόμενους fans από το εξωτερικό, λειτουργεί σε συνεργασία με το viva.gr ηλεκτρονική πύλη online πώλησης εισιτηρίων για το φεστιβάλ, σε παράλληλη πώληση με φυσικά σημεία της Ρόδου, που θα βρείτε αναλυτικά στο: https://summerparadisefestival.gr/

H περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος αφού ενημερώθηκε διεξοδικά για όλες τις εξελίξεις δήλωσε ότι στηρίζει το Summer Paradise Festival και τις δράσεις του που αποσκοπούν στην ευρύτερη διαφήμιση του νησιού και ανάπτυξη του γενικότερου τουριστικού προϊόντος.