Μ. Ιατρίδη από την Κω: «Ο Κυρ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μεγάλη ευκαιρία για να βγούμε μπροστά»

«Και η Κως δίνει το σύνθημα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή» τόνισε η Μίκα Ιατρίδη κατά την παρουσία της στο νησί. Η υποψήφια με τη Ν.Δ. βουλευτής Δωδεκανήσου συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις περιοδείες της στα Δωδεκάνησα και τις συνομιλίες της με τους συμπατριώτες της.

«Στις 9 Ιουνίου ξεκινήσαμε από εδώ, λίγο πριν την προκήρυξη των εθνικών εκλογών, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να πείσουμε όλο και περισσότερους συμπατριώτες μας να στηρίξουν την παράταξη μας, την πατριωτική δύναμη που εγγυάται την εθνική ακεραιότητα και την προκοπή όλων των Ελλήνων» επεσήμανε η Μίκα Ιατρίδη.

Ανταποκρινόμενη και στις θερμές εκδηλώσεις των συμπατριωτών και συμπατριωτισσών της, η υποψήφια με τη Ν.Δ. βουλευτής Δωδεκανήσου πρόσθεσε:

«Είμαι βέβαιη ότι στις 7 Ιουλίου και η Κως θα είναι πάλι μπλε. Όχι γιατί θα στηρίξει τη Ν.Δ. αλλά γιατί θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται για την ανάπτυξη των νησιών μας.

Οι αγωνίες των συμπατριωτών μου, όλων όσων ζούμε και μεγαλώνουμε στον τόπο μας, είναι δεδομένες. Η Ν.Δ. μπορεί να ανταποκριθεί και να απαντήσει στα προβλήματα των νησιωτών.

 

 

Με υπεύθυνη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος, όπως εξήγησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσία του στο νησί μας.

Με ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, με τη μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις και την παροχή ειδικών κινήτρων για νέες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις στα νησιά και τις ακριτικές περιοχές.

Με μείωση της φορολογίας για όλο το τουριστικό πακέτο. Με στήριξη των εργαζομένων και εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας.

 


Με ένα νέο εθνικό σχέδιο ανάπτυξης υποδομών με έμφαση στο νησιωτικό χώρο. Με στήριξη των δημόσιων υπηρεσιών.

Την επόμενη ημέρα των εκλογών μας περιμένει πολλή δουλειά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μεγάλη ευκαιρία για να βγούμε μπροστά. Με δύναμη κι αυτοπεποίθηση. Ισχυρά Νησιά σε μια Αυτοδύναμη Ελλάδα!»