Η λαχειοφόρος αγορά της “Δωδεκανησιακής Μέλισσας”

Η Επιτροπή Ρόδου του Συλλόγου υποτροφιών «Δωδεκανησιακή Μέλισσα», ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, στις 14:00, στο γραφείο της συμβολαιογράφου Ρόδου  και μέλους του Συλλόγου  κας Αγάπης Καλομοίρη-Χατζηδιάκου, έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς με αντικείμενο έναν ζωγραφικό πίνακα, προσφορά του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, τέως νομάρχη Δωδεκανήσου και περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου,  τον οποίο  είχε προσφέρει  δωρεάν προς διάθεση μέσω της λαχειοφόρου αγοράς, για την ενίσχυση  των υποτροφιών που χορηγεί ο Σύλλογος σε Δωδεκανήσιους φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Κληρώθηκε ο Λαχνός αριθ. 0607 που είχε αγοράσει ο μαιευτήρας του ΓΝ Ρόδου κ. Χρήστος Κορατζάνης.

Η Επιτροπή οφείλει θερμές ευχαριστίες στον κ. Μαχαιρίδη γιατί δεν είναι η πρώτη ή η μοναδική φορά που κάνει με τόση γενναιοδωρία προσφορά έργων του, και που έχει συγκινήσει  τα μέλη της “Δωδεκανησιακής Μέλισσας”, όντας ένας ξεχωριστός ταλαντούχος και  ευαίσθητος άνθρωπος, συνειδητός και ενεργός πολίτης του τόπου μας,  που βοηθά  αφιλοκερδώς φορείς κοινωνικής προσφοράς ένας από τους οποίους είναι και η «Δωδεκανησιακή Μέλισσα».

Η Επιτροπή ευχαριστεί επίσης όλη την κοινωνία της Ρόδου, των νησιών Καλύμνου,  Κω και της Αθήνας που ανταποκρίθηκε με πολλή προθυμία και αγόρασε λαχνούς που διανεμήθηκαν  και πωλήθηκαν από μέλη του  κεντρικού ΔΣ του Συλλόγου. Τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς,   αποτελούν  σημαντική ενίσχυση του ταμείου υποτροφιών και ανακούφιση των  οικογενειών των παιδιών μας που σπουδάζουν.