Όλα μαύρα στον ΑΕΡΑ!

Μαύρα και …άραχνα είναι τα τελευταία νέα που σχετίζονται με το ρεπορτάζ του ΑΕΡΑ. Παρά την καλή θέληση του προέδρου Χρήστου Χριστοφή να βρεθεί μια λύση έστω και την τελευταία στιγμή και η ομάδα να μπορέσει να λειτουργήσει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί ούτε η προχθεσινοβραδινή συνεδρίαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου και όλα δείχνουν πλέον ότι οι «κόκκινοι» βαδίζουν προς …την καταστροφή.

Το συμβούλιο δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς υπάρχουν ορισμένοι που κρατούν τις επιφυλάξεις τους και εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους με αποτέλεσμα να μην δώσουν το παρών. 

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι από εδώ και πέρα το μέλλον του συλλόγου είναι αβέβαιο. Δεδομένου,  ότι δεν κατέστη δυνατό να δοθεί λύση και από τις γενικές συνελεύσεις που είχαν προηγηθεί, το σενάριο να πάει ο σύλλογος στο Πρωτοδικείο είναι αρκετά πιθανό. Θα είναι βέβαια μια εξέλιξη εντελώς αρνητική για τον ΑΕΡΑ και θα αποτελέσει μια μαύρη σελίδα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο απερχόμενος πρόεδρος, ιατρός Χρήστος Χριστοφής ευαγγελιζόταν μια λύση εκ των έσω όπως γράφαμε και στο χθεσινό μας φύλλο. Δηλαδή,  να παραμείνει η ίδια διοίκηση για τουλάχιστον ένα ακόμα χρόνο και να αναλάβει την προεδρία κάποιος από το υπάρχον δ.σ. μιας και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το ίδιο πόστο.

Το συγκεκριμένο πλάνο όπως φάνηκε δεν είχε ανταπόκριση και πλέον όλοι περιμένουν ένα …μικρό θαύμα προκειμένου να βρεθεί η λύση που θα δώσει την ευκαιρία στον σύλλογο να …αναπνεύσει και να κοιτάξει μπροστά.