Κλεάνθης καλεί  Φυλακούρη!

Ο Μιχάλης Φυλακούρης είναι ένας από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που απασχολούν μετεγγραφικά τον Κλεάνθη.

Ο παίκτης που δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Καλυθιών μετά την αλλαγή φιλοσοφίας του συλλόγου, αρέσει στον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήδη έχει γίνει και μια πρώτη συζήτηση μαζί του, χωρίς πάντως να θεωρείται τίποτα δεδομένο. Το αμέσως επόμενο διάστημα, οι δυο πλευρές θα τα πουν ξανά προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να φανεί αν υπάρχει προοπτική για να συνεργαστούν.

Ο Φυλακούρης πριν αρκετά χρόνια είχε φορέσει ξανά τη φανέλα του συλλόγου, όταν πρόεδρος του συλλόγου ήταν ο Σταμάτης Μαχλής. Δεν αποκλείεται να έχει έρθει η στιγμή που οι δυο πλευρές θα συνεργαστούν εκ νέου.

Θέλει τρεις έμπειρους
Σε ότι έχει να κάνει συνολικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, βασικός στόχος του Κλεάνθη είναι να αποκτήσει από τρεις έως και τέσσερις έμπειρους παίκτες, οι οποίοι θα μπορούν να βοηθήσουν τους νεαρούς παίκτες που θα υπάρχουν στο ρόστερ και θα είναι αρκετοί. Θεωρείται δηλαδή δεδομένο, ότι θα αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός, ένας μέσος, ένας επιθετικός και ενδεχομένως και ένας τερματοφύλακας καθώς μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Σαμολαδά έχει δημιουργηθεί η αλήθεια ένα κενό.

Ανοιχτό είναι ακόμα και το θέμα των ανανεώσεων με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Πέρα από αυτούς που ήδη αποτελούν παρελθόν, υπάρχει ένα γκρουπ παικτών που δεν είναι ξεκάθαρο αν θα συνεχίσουν την καριέρα τους αλλού ή αν θα παραμείνουν για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα στο Παραδείσι. Η κατάσταση είναι ακόμα αρκετά ρευστή και όπως φαίνεται τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι και το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.