Θα παίζει στη Λειβάδα ο Αρχάγγελος ΑΣΚ

Πάντα πιστός στο αναπτυξιακό του έργο, το λόγο για τον οποίο άλλωστε ιδρύθηκε, ο Αρχάγγελος ΑΣΚ θα έχει δυναμική παρουσία στα πρωταθλήματα μπάσκετ μικρών κατηγοριών τη νέα περίοδο.

Οι τρεις ομάδες του συλλόγου θα αγωνίζονται στο ανοικτό γήπεδο της Λειβάδας, έως ότου γίνει πραγματικότητα, με τις άοκνες προσπάθειες των παραγόντων και φίλων του, η δημιουργία του κλειστού στην ίδια περιοχή.

Έτσι, μετά κι από τη χθεσινή ανακοίνωση, γνωστοποιήθηκε πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις αποκατάστασης των εκεί εγκαταστάσεων προκειμένου να φιλοξενήσουν αγώνες ξανά ύστερα από είκοσι χρόνια.

Η ανακοίνωση:
«Στην αποκατάσταση του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ της Λειβάδας, ώστε να καταστεί απόλυτα λειτουργικό και να είναι σε θέση να φιλοξενήσει, μετά από είκοσι χρόνια, επίσημα παιχνίδια, τουλάχιστον μέχρι να ανεγερθεί νέο κλειστό γυμναστήριο, στρέφει το ενδιαφέρον του ο Αρχάγγελος Α.Σ.Κ.

Ο σύλλογος έχει φέτος τη δυνατότητα να δηλώσει τρεις ομάδες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια και θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις, με τη βοήθεια των μελών του, των φίλων του, των γονέων και των αρμόδιων φορέων, να φέρει το ανοιχτό γήπεδο της Λειβάδας στη ζητούμενη κατάσταση, ενισχύοντας τις υποδομές του προκειμένου να ανταποκριθεί στις ολοένα και μεγαλύτερες ανάγκες που γεννά η συνεχόμενα αυξανόμενη συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις.

Δεν θα το βάλουμε κάτω και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!»