Χρυσόστομος Χάσταλης: «Ο Αστέρας Παστίδας θα πάει πολύ καλά στην Α' κατηγορία»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μετεγγραφική ενίσχυση που έχει κάνει ο σύλλογος αλλά και από τις ανανεώσεις των συνεργασιών που έχουν γίνει, είναι ο προπονητής του Αστέρα Παστίδας Χρυσόστομος Χάσταλης.

Αυτό επεσήμανε ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε στη «Ροδιακή».

Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Πραγματικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η ομάδα μπορώ να πω ότι φτιάχτηκε όπως την ήθελα. Το πολύ σημαντικό είναι ότι έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Είναι 23 ετών. Πιστεύω ότι έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό ρόστερ ανάλογα και με το μπάτζετ που είχαμε να διαχειριστούμε. Θεωρώ ότι θα κάνουμε μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα και η ομάδα μας δεν θα μπει σε περιπέτειες».

«Έκλεισε» ο Μίρτσεβ
Ο Βάσκο Μίρτσεβ που μέχρι και πρόσφατα έπαιζε με τα χρώματα του Αστέρα Μασσάρων είναι η επόμενη μετεγγραφή του Αστέρα Παστίδας. Ο παίκτης αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε και έτσι προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας. Είναι πανέτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του στο νέο δύσκολο έργο που θα έχουν στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο Μίρτσεβ είναι ένας πολύ δραστήριος επιθετικός για τον οποίο υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα.

Θα δοκιμάσει ο Σαχίνης
Από εκεί και πέρα, μια ακόμα μετεγγραφή είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει και ο Νίκος Σαχίνης. Ο παίκτης που είχε πέρυσι ένα τροχαίο ατύχημα και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον Απόλλωνα Καλυθιών όπου είχε πάρει μετεγγραφή, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην ενεργό δραστηριότητα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Αστέρα Παστίδας. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο παίκτης θα «δοκιμάσει» το πόδι του και αν μπορεί και είναι εφικτό θα μπει κανονικά στην προετοιμασία και θα ετοιμαστεί για τη νέα χρονιά.

Στο μεταξύ, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αστέρας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία και με έναν ακόμα παίκτη, μη Ρόδιο ο οποίος θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στη Ρόδο. Ο παίκτης αυτός είναι αμυντικός και έπαιζε σε ομάδα της πρωτεύουσας. Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά το αμέσως επόμενο διάστημα.