Επιτυχημένο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων στη Ρόδο

Τον Σεπτέμβρη θα συνεχιστεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων στη Ρόδο με την ημιτελική φάση και τον τελικό, αφού ο πρώτος του γύρος ολοκληρώθηκε προχθές στο νησί μας.

Πρόκειται για μια επιτυχημένη οργανωτικά και όχι μόνο διοργάνωση με συμβολή στη διαφήμιση της Ρόδου ως προορισμού και γι’ αθλητικές δράσεις. Η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχία του τουρνουά:

«Μετά την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης και την προσωρινή διακοπή λόγω της εκλογικής διαδικασίας, η Οργανωτική Επιτροπή του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου, το Λ.Ε.Α.Δ. Ρόδου, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ, με τους οποίους συνδιοργανώνουμε την εξαιρετική από κάθε άποψη μέχρι στιγμής διοργάνωση, που διαφημίζει το νησί μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αποτελώντας μία τονωτική «ένεση» στη δύσκολη τουριστική σαιζόν που διανύουμε.

Επίσης, ευχαριστούμε από καρδιάς τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δε θα ήταν επιτυχημένο το εγχείρημά μας:

Τον όμιλο ΑΚΤΑΙΟΝ, τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, τη ΒΙΟΠΑΓ, τη ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Ε., τη ΡΟΔΟΓΚΑΖ, τη ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔ/ΣΟΥ, τη WIND, την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, το CAIRO BURGER BAR και το RODOS PALACE. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 6 και 8 Σεπτεμβρίου με τη διεξαγωγή των ημιτελικών και του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης. Καλό καλοκαίρι!»