Κλεάνθης Παραδεισίου: Πήρε Λόσε και Τσίγκρηλα

Με τη φανέλα του Κλεάνθη Παραδεισίου θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι Τζοβαλίν Λόσε και Δημήτρης Τσίγκρηλας. Οι δυο παίκτες τα βρήκαν σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και έτσι εντάχθηκαν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο πρώτος μέχρι και πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό του Ορφέα και ο δεύτερος φορούσε τη φανέλα του Δαμάγητου Θεολόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσίγκρηλας έπαιζε και στο παρελθόν στον Κλεάνθη πριν φορέσει τις φανέλες του Ευκλή, του Δαμάγητου Θεολόγου και της Δήμητρας Δαματριάς.

Οι μετεγγραφές για τους «ροσονέρι» δεν σταματούν εδώ, καθώς είναι προγραμματισμένες να γίνουν αρκετές ακόμα κινήσεις σε μια προσπάθεια για να δημιουργηθεί ένα ρόστερ, ικανό να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, σύμφωνα και με τα πλάνα που έχει ο τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος.

Συνεργασία και με Σαββάκη
Στο μεταξύ, ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο έμπειρος Στέργος Σαββάκης. Μέχρι πρόσφατα ήταν στην ενεργό δράση, καθώς πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Δαμάγητο Θεολόγου, ωστόσο πλέον θα έχει μόνο χρέη προπονητή τόσο στην ανδρική ομάδα όσο βέβαια και στις Ακαδημίες.