Για 7η χρονιά το Summer Paradise Festival στη Ρόδο

Για 7η χρονιά  το Summer  Paradise Festival στη Ρόδο

Για 7η χρονιά το Summer Paradise Festival στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 626 ΦΟΡΕΣ

Το Summer Paradise Festival έρχεται για 7η φορά στον ιδιόκτητο φεστιβαλικό χώρο μπροστά από τη κεντρική παραλία της Λίνδου στη Ρόδο. Το Σάββατο 13 Ιουλίου, 2019 επιστρέφουμε με το σημαντικότερο festival event του καλοκαιριού, με ένα εντυπωσιακό line up & artists show σε ένα άκρως καλοκαιρινό stage concept που θα συζητηθεί!

Φέτος παίρνουμε έμπνευση από τα υπέροχα τιρκουάζ χρώματα της θάλασσας μπροστά στην αμμώδη αρένα του φεστιβάλ, τον εντυπωσιακό ουρανό της Λίνδου, βάζοντάς τα στην καλοκαιρινή παλέτα της διάθεσης φτιάχνοντας έτσι μια εκπληκτική #onstage εικόνα που θα ενθουσιάσει!

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, και για τουλάχιστον 8 ώρες, χιλιάδες clubbers από πολλές διαφορετικές χώρες ενώνουν την αγάπη τους για την ηλεκτρονική μουσική, το κέφι, τις διακοπές και την Ελληνική φιλοξενία στη Ρόδο στο αγαπημένο σημείο τους για χρόνια!

Το Summer Paradise Festival ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια ως ένα υπέροχο beach party κάτω από Full Moon διάθεση και υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου Vassilis Tsilichristos πορεύτηκε ως ένα αξιοσημείωτο event διασκέδασης στο νησί.

Με άξονα την συνεχόμενη ποιοτική αναβάθμιση σε όλους τους τομείς το φεστιβάλ έχει βάλει πλώρη για να δημιουργήσει και πάλι ξανά την απόλυτη «νύχτα» θεσμό για τη Λίνδο!

Με ένα εντυπωσιακό Line up και ένα πολυπληθέστατο rotation, το Summer Paradise Festival φέρνει και πάλι acts από καλλιτέχνες και DJs που έπαιξαν στην Tomorrowland καθώς επίσης και σε άλλα εντυπωσιακά εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ, ενώ παράλληλα φέρνει on stage τους δημιουργούς του περσινού #hit της χρονιάς “Bella Ciao” που το έχετε όλοι τραγουδήσει κι ας είναι στα λατινικά!!!

SUMMER PARADISE FESTIVAL 2019 LINEUP:
SPF-19-POSTER
MARNIK

MARNIK (Bella Ciao w/Steve Aoki / Tomorrowland)
ACE2ACE
MAD M.A.C. (Tomorrowland)
XENIA GHALI
THE MODE
KOSTAS X
DJ Marnick (GR)

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr για πρώτη φορά σε φεστιβαλικό event της Ρόδου!

Summer Paradise Festival
13 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 22.00
Προπώληση Εισιτηρίων

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!