Μήνυμα του Αντώνη Γιαννικουρή για τις εκλογές της Κυριακής

Μήνυμα του Αντώνη Γιαννικουρή για τις εκλογές της Κυριακής

Μήνυμα του Αντώνη Γιαννικουρή για τις εκλογές της Κυριακής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 187 ΦΟΡΕΣ

Φίλη μου, φίλε μου,
Πριν προσπεράσεις, θεωρώντας πως πρόκειται για άλλο ένα συνηθισμένο πολιτικό μήνυμα, θα σου ζητήσω να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου και να δεις πέρα από χρώματα και διαχωριστικές γραμμές.

Να που φτάσαμε στο τέλος του προεκλογικού αγώνα. Ενός αγώνα, που αν και σύντομος, οφείλω να ομολογήσω πως για εμένα, τον νεότερο υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό μας, ήταν ιδιαίτερα δύσκολος και επίπονος.

Ίσως εσύ που διαβάζεις αυτές τις αράδες να είσαι ένας από τους πολλούς συμπατριώτες μου που προσπάθησα να έρθω σε επαφή προκειμένου να του μεταφέρω, ποιά κατά τη γνώμη μου είναι η τεράστια σημασία των εκλογών της 7ης Ιουλίου, αλλά και το πώς εγώ βλέπω το μέλλον των νησιών μας και τη θέση των νέων ανθρώπων μέσα στην πολιτική του ζωή του τόπου μας.
Ίσως να είσαι ένας από αυτούς που μου άνοιξε το σπίτι του, που μοιράστηκε μαζί μου τις ανησυχίες και τα προβλήματα της καθημερινότητάς του, που με καλοδέχτηκε στο καφενείο του χωριού του ή στο μαγαζί του, που με άφησε να μοιραστώ μαζί του με ενθουσιασμό τις νέες μου ιδέες για το μέλλον της Δωδεκανήσου.

Όμως ο,τι και αν συμβαίνει, είτε δηλαδή ανήκεις μέσα σε αυτούς που συναντηθήκαμε είτε όχι, θα σε παρακαλέσω μόνο ένα πράγμα. Την Κυριακή, πριν βρεθείς μπροστά στη κάλπη και προτού αποφασίσεις για το ποιος θα γίνει η δική σου φωνή στο Κοινοβούλιο, να σκεφτείς πως κάποιος νέος που πολιτεύεται για πρώτη φορά, ο Αντώνης Γιαννικουρής, με μόνα του εφόδια το όραμα, τις γνώσεις του, τη διάθεσή του για σκληρή δουλειά και την αγάπη του για τα νησιά μας, σου ζητά να τον τιμήσεις με την ψήφο σου, χωρίς να σου δίνει ψεύτικες υποσχέσεις. Σου ζητά να ξεκινήσεις μαζί του μία προσπάθεια που δεν ανήκει στους πολλούς ή τους λίγους, αλλά ανήκει σε όλους και δεν περισσεύει κανείς. Σου ζητά να πας μπροστά συλλογικά, χωρίς ποτέ κανένας να μένει πίσω. Σου ζητά να ψηφίσεις ΑΝΑΝΕΩΣΗ!

Για το μόνο που μπορώ να σε διαβεβαιώσω, χωρίς πολλά λόγια, είναι πως αν εκλεγώ βουλευτής, θα είμαι πάντα κοντά σου, είτε με ψήφισες είτε όχι και θα εργάζομαι αδιάκοπα και αποτελεσματικά όπως έχω μάθει να κάνω πάντα σαν χρήσιμος και υπεύθυνος πολίτης, με όρεξη και καινοτόμες ιδεες για μία ισχυρή, σύγχρονη, νέα Ελλάδα, την Ελλάδα που μας αξίζει, και ναι, την Ελλάδα που ενωμένοι μπορούμε να έχουμε.
Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις και ό,τι και αν κάνεις σε ευχαριστώ για τη συμπάθειά σου.

Με εκτίμηση,


ΑΝΤΩΝΗΣ Ε. ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών