Η Μίκα Ιατρίδη με τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του Δήμου Ρόδου: «Στηρίζουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο Τομέα»

Με τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του Δήμου Ρόδου συναντήθηκε η Μίκα Ιατρίδη, στο πλαίσιο των επαφών της με τους συμπολίτες της ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η υποψήφια με τη Ν.Δ. βουλευτής Δωδεκανήσου είχε έναν εγκάρδιο διάλογο με τους εργαζόμενους και είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο Τομέα. Μεταξύ άλλων, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε:

«Είχα την ευκαιρία να βρεθώ κοντά στους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του Δήμου Ρόδου. Συζητήσαμε μαζί την προγραμματική δέσμευση της Ν.Δ. να στηρίξει την Αυτοδιοίκηση με την ενίσχυση της φορολογικής αποκέντρωσης και της οικονομικής αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.. Περαιτέρω, συζητήσαμε και για τις δεσμεύσεις της Ν.Δ. για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος, για όλες και όλους.

Απέναντι σε αυτούς που με ψέματα ανέβηκαν στην εξουσία και με ψέματα αποχωρούν, απέναντι στη διαστρέβλωση των θέσεων μας, εμείς προχωράμε με όπλο μας την αλήθεια.

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για ένα καλύτερο και πιο σίγουρο μέλλον όλων. Ψηφίζουμε για ισχυρά νησιά σε αυτοδύναμη Ελλάδα!»