Π. Μπακίρης: «Στις 7 Ιουλίου παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας»

Σε μήνυμά του για τις εθνικές εκλογές ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Παύλος Μπακίρης αναφέρει τα εξής:

Δωδεκανήσιες και Δωδεκανήσιοι,

Η μεγάλη ώρα για την πολιτική αλλαγή που ζητά ο ελληνικός λαός έφθασε! Την Κυριακή, 7 Ιουλίου, έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα, ότι αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα χρόνια της κρίσης και μια κυβέρνηση πού μόνο πίκρα και φτώχεια, έδωσε στον ελληνικό λαό.

Στο χέρι μας είναι να εκλέξουμε μια κυβέρνηση αποτελεσματική, ισχυρή και αποφασισμένη να δημιουργήσει συνθήκες ευημερίας και ανάπτυξης.

Το Αιγαίο, η Δωδεκάνησος,  τα νησιά μας,  γνώρισαν από πρώτο χέρι την ιδεοληψία, την περιφρόνηση, τη φτώχεια που απλόχερα μοίρασε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο μας.

Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ  είναι αποκλειστικά δικό της έργο, έχει τη σφραγίδα της και ότι και αν υποστηρίζουν οι εκφραστές της, οι νησιώτες το βιώνουν καθημερινά στη τσέπη τους.

Η ζωή μας  έγινε από τη μια μέρα στην άλλη ακριβότερη επειδή η πειθήνια κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα "έδωσε" τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ χωρίς ενδοιασμό, χωρίς καμιά αιδώ.

Ένας μεγάλος αριθμός από τους νέους και τις νέες μας έψαξαν μια καλύτερη τύχη σε άλλες χώρες αφού εδώ δεν έβλεπαν φως αλλά μόνο σκοτάδι, φτώχεια και μιζέρια από τους κυβερνώντες.

Οι νέες επενδύσεις αποτελούν όνειρο θερινής νυχτός στα νησιά μας με κορυφαίο παράδειγμα το γκολφ Αφάντου. Η ανάπτυξη δυστυχώς έγινε ένα μεγάλο ζητούμενο για τις οικονομίες των νησιών και των κατοίκων τους.

Όσο για την ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, αυτή την έχουμε ζήσει δυστυχώς στο Αιγαίο με τις συνεχείς προκλήσεις από απέναντι,  με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να έχει στα σχέδιά της  να μεταφέρει το μοντέλο της συμφωνίας των Πρεσπών και στο Αιγαίο! Ευτυχώς για το Αιγαίο, για τη Δωδεκάνησο, για την Ελλάδα, δεν πρόλαβε!

Για όλους αυτούς τους λόγους αλλά και για πολύ περισσότερους ακόμη, είμαστε σίγουροι ότι η Δωδεκάνησος θα δώσει ψήφο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία για «Ισχυρή Ανάπτυξη – Αυτοδύναμη Ελλάδα»!

Ας κάνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη προσπάθεια να μην λείψει κανείς από αυτή την εκλογική μάχη.

Να μη δώσουμε περιθώριο ούτε στην αποχή, αλλά ούτε και στην επιλογή μικρότερων κομμάτων, τα οποία σήμερα όλοι γνωρίζουμε ότι δεν θα έχουν ρόλο και λόγο την επόμενη μέρα.

Όλοι μαζί για να μην μπει σε περιπέτειες η χώρα μας και να διασφαλίσουμε το δρόμο της προόδου και της ευημερίας για τη Δωδεκάνησο, τα νησιά μας, για την πατρίδα μας.

Η Ελλάδα, η Δωδεκάνησος δεν γυρίζουν πίσω! Ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία και ατενίζουν με αισιοδοξία και προοπτική το αύριο που έρχεται φωτεινό και ελπιδοφόρο για καλύτερες, δημιουργικές,  ημέρες. 

Ελάτε να κάνουμε την επόμενη Κυριακή γιορτή όλων των Ελλήνων. 

Γιατί η νίκη της Ν.Δ είναι νίκη όλων των Ελλήνων ! Ψηλά τις σημαίες, πάμε μαζί μέχρι τη μεγάλη, την τελική νίκη!