Πήρε Ταμπάκ ο Ορφέας

Μια ακόμα μετεγγραφή πραγματοποίησε χθες ο Ορφέας στην προσπάθεια που κάνει να ενισχυθεί και άλλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Παίκτης του συλλόγου λοιπόν θα είναι και ο Χουσεΐν Ταμπάκ, ο οποίος μέχρι και πρόσφατα φορούσε τη φανέλα της ΑΕ Αδελφοσύνης. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κόκκινοι», αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Το δ.σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού Χουσεΐν Χατζή Ομέρ Ταμπάκ από την ομάδα της Α.Ε. Αδελφοσύνης. Καλωσορίζουμε τον Χουσεΐν στην οικογένεια του Α.Ο. Ορφέας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

Η δήλωση του ποδοσφαιριστή: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο στην ομάδα του Ορφέα.

Είμαι έτοιμος να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ορφέα για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε μία καλή αγωνιστική σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Α.Ε. Αδελφοσύνης για τη συναίνεσή της να μετεγγραφώ στον Ορφέα. Εύχομαι στον σύλλογο τα καλύτερα γιατί τα αξίζει, καθώς πρόκειται για ένα οργανωμένο και σοβαρό σωματείο. Καλή επιτυχία στην Α.Ε. Αδελφοσύνης για τη σεζόν 2019-2020».