Επιτυχίες και εμπειρίες για τον «Ανταίο»

Ιδιαίτερα αισθητή έκανε την παρουσία του ο Αθλητικός Όμιλος “Ανταίος” το τελευταίο διάστημα όπου οι αθλητές του τόσο στην ποδηλασία όσο και στο τρέξιμο είχαν πολύ καλές επιδόσεις. 

Την αρχή έκανε ο ποδηλάτης Μπούσδρας Γιάννης ο οποίος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών χρονομέτρου και αντοχής ποδηλασίας σε έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό αγώνα, καταλαμβάνοντας την 47η και την 54η θέση αντίστοιχα.  
Από εκεί και πέρα τα παιδιά των μικρών κατηγοριών της ποδηλασίας συμμετείχαν στην Ημερίδα Δεξιοτεχνίας που διοργάνωσε ο Διαγόρας σε έναν αγώνα-γιορτή. Τέλος, οι Runners του Ανταίου, συμμετείχαν με τέσσερις αθλητές στον ημιμαραθώνιο που έγινε στη Νίσυρο με την επωνυμία «Run to the crater». Η Νεσφυγέ Σέβη κατέλαβε την 1η θέση στις γυναίκες και η Καλαθενού Βάσω την 2η. 

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος: «Ο προπονητής μας Πότσος Σάββας κατέλαβε την 6η και ο Γιαννακός Βαγγέλης έδινε τον ρυθμό στη γυναίκα του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης! Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας με 500μ+ υψομετρικής διαφοράς σε ασφάλτινη και χωμάτινη διαδρομή γύρω από τον κρατήρα του νησιού. 
Όλος ο αγώνας και το κλίμα αποζημίωσαν την αποστολή με τους αθλητές από Ρόδο, Σύμη, Κω και Νίσυρο να δίνουν δυνατό “παρών”. 

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές του αγώνα Alex και Τριαντάφυλλο!».