«Χάλασε» του Σταματάκη στον Διαγόρα

Δεν θα πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή του Γιάννη Σταματάκη στον Διαγόρα.

Παρά το ότι υπήρξε οριστική συμφωνία πριν από μερικές ημέρες, ο «γηραιός» αναγκάστηκε να ακυρώσει τη μετεγγραφή, λόγω μιας αρνητικής εξέλιξης που αποτέλεσε τροχοπέδη.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αήττητου Σπάτων αλλά και του Παναθηναϊκού, αρνήθηκε να περάσει από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ (από τα οποία περνάνε στην πρωτεύουσα όλοι οι «κυανέρυθροι» πριν υπογράψουν), καθώς έπαθε πρόσφατα μια θλάση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος τον προέτρεψε να περάσει από τα τεστ λέγοντας του πως ο σύλλογος δεν μπορεί να ρισκάρει να πάρει έναν ποδοσφαιριστή χωρίς να είναι απόλυτα ξεκάθαρο ποιο είναι το πρόβλημα τραυματισμού του, όμως ο ίδιος και πάλι ήταν αρνητικός.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο συγκεκριμένος παίκτης δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα καθώς από τα συγκεκριμένα τεστ περνούν άπαντες και έτσι ο κ. Παπαδόπουλος άναψε «κόκκινο» στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής του. Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα βρήκε άμεσα …νέα στέγη καθώς ανακοινώθηκε χθες  και επίσημα από την ομάδα του Αιγάλεω.

Η ακύρωση της μετεγγραφής του, αναγκάζει τους υπεύθυνους του συλλόγου του νησιού μας να μπουν στη διαδικασία αναζήτησης άλλου μέσου για να καλυφθεί το κενό. Είναι μια θέση για την οποία ο κ. Παπαδόπουλος επιθυμεί να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Με λίγα λόγια θέλει κάποιον ο οποίος θα γνωρίζει την κατηγορία και θα μπορεί άμεσα να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες. Εξελίξεις για το θέμα αυτό, αναμένονται προσεχώς.