Πρωτάθλημα δικηγόρων: Το “ευχαριστώ” της Οργανωτικής Επιτροπής

Το δικό της “ευχαριστώ” με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του πανελλήνιου πρωταθλήματος των δικηγόρων που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας, θέλει να πει και δημόσια η Οργανωτική Επιτροπή. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:

«Κλείνοντας το πρώτο μέρος της διοργάνωσης, που κρίνεται ιδιαίτερα πετυχημένο από όλες τις πλευρές, η Οργανωτική Επιτροπή του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου, το Λ.Ε.Α.Δ. Ρόδου, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, τη Δ/νση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και το Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για τη συνδιοργάνωση του τουρνουά.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μεγάλους μας χορηγούς: τη Νομική Βιβλιοθήκη, τον όμιλο Ακταίον, τη Μελισσοκομική Δωδ/σου, τη WIND, τη ΒΙΟΠΑΓ, την ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Ε., την Εθνική Τράπεζα, τη RODOGAZ, το Cairo Burger Bar και το Rodos Palace, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δε θα ήταν δυνατή η διοργάνωση της τελικής φάσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δημοσιογράφους του news12.gr που κάλυψαν ειδησεογραφικά και με live streaming τους αγώνες του Πρωταθλήματός μας, έκαναν γνωστό το Πρωτάθλημά μας σε ολόκληρο το νησί και έδωσαν την ευκαιρία σε πολλούς φίλους και πολλές οικογένειες συναδέλφων να παρακολουθήσουν τους αγώνες, έστω κι αν βρίσκονταν μακριά και δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τους δικούς τους ανθρώπους στη διοργάνωση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας το Σεπτέμβριο με τους ημιτελικούς και το μεγάλο τελικό!»