ΑΕΡΑ: Δεν φαίνεται φως...

Άγνωστο παραμένει το αν ο ΑΕΡΑ θα μπορέσει να σχηματίσει διοίκηση και να λειτουργήσει κανονικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Και αυτό διότι το τελευταίο διάστημα, όλα τα διοικητικά θέματα έχουν «παγώσει» λόγω και της απουσίας του απερχόμενου προέδρου Χρήστου Χριστοφή.

Ο κ. Χριστοφής, μετά τις αποτυχημένες γενικές συνελεύσεις (συνολικά τρεις εκ των οποίων η μια λαϊκή), έχει προτείνει να συνεχίσει η ίδια διοίκηση για τουλάχιστον ένα ακόμα χρόνο, χωρίς όμως ο ίδιος να είναι στη θέση του προέδρου.

Θα ήταν μια καλή λύση για να μην μείνει πολύ πίσω η ομάδα, όμως ουδείς από το υπάρχον δ.σ. ήθελε να αναλάβει τη θέση του προέδρου. Το αποτέλεσμα είναι να μην είναι εφικτό να λειτουργήσει η ομάδα και τα πάντα να είναι στον …αέρα.

Ακόμα και η ίδια η συμμετοχή του συλλόγου στο πρωτάθλημα, χωρίς καμία δόση υπερβολής. Ήδη είμαστε μέσα στον Ιούλιο και δεν υπάρχει προπονητής αλλά ούτε και ικανό ρόστερ.

Το πιθανότερο σενάριο (αυτή τη στιγμή τουλάχιστον), είναι να ορίσει το Πρωτοδικείο μια νέα διοίκηση αλλά ακόμα και έτσι, ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος με άγνωστες συνέπειες για το μέλλον του σωματείου.