Πολύτιμες εμπειρίες για τον Υγρό Στίβο Ρόδου

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πόλο συμμετείχε η ομάδα του Υγρού Στίβου Ρόδου προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε αντιπάλους σαφώς ανώτερους και να κάνει την αρχή για μια καλύτερη εμφάνιση στο μέλλον. 

Μπορεί λοιπόν να ήρθαν οι τρεις ήττες στη διοργάνωση για την άνοδο όμως οι αθλητές του συλλόγου από τη Ρόδο αποκόμισαν τις εμπειρίες για ό, τι καλύτερο στις επόμενες συναντήσεις τους, αφού πραγματοποιηθεί η κατάλληλη προετοιμασία.

Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση του συλλόγου για την παρουσία στους αγώνες το προηγούμενο διάστημα:

«O Υγρός Στίβος Ρόδου κατέβηκε στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών με μοναδικό στόχο την επανένταξη της ομάδας, με τα νέα παιδιά να είναι πολύ ενθουσιώδη και ελπιδοφόρα και την ομάδα σε γενικές γραμμές να έχει μια καλή παρουσία και με τρείς ήττες, όπως ήταν αναμενόμενο μια και μέτρησε η απειρία, να αποχαιρετήσει την προκριματική φάση που ανέδειξε τις ομάδες του Τρίτωνα και της Πετρούπολης όσον αφορά την πρόκριση για τα play-offs της ανόδου.

Στα τρία παιχνίδια η ροδίτικη ομάδα είδε όλα της τα παιδιά να είναι εξαιρετικά μαχητικά στις ατομικές φάσεις, αλλά σίγουρα να τους λείπει η προσαρμογή και  το δέσιμο, πράγμα που θα προκύψει από την επόμενη χρονιά με την προπόνηση συνοχής και τα συστήματα που θα εφαρμοστούν στην πισίνα.

Όλα τα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν και μάλιστα πολύ περισσότερο από ό, τι περίμεναν, μια και απρογραμμάτιστη απουσία ενός παίκτη, μεγάλωσε αναγκαστικά το χρονομερίδιο του κάθε ενός εκ των υπολοίπων, προσφέροντας πολύτιμες παρακαταθήκες για το μέλλον. Κανένας δεν ολιγώρησε και όλοι μαζί  βοήθησαν την ομάδα να σταθεί ικανοποιητικά και να  είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της επόμενης  χρονιάς.

Αμυντικά στάθηκαν όλοι πολύ καλά  με τους Σταύρο Καμπέρη, Μιχάλη Διακοσταματίου, Δημήτρη Σαχίνη και Παναγιώτη Οικονόμου να  προσπαθούν με αρκετή επιτυχία να κρατήσουν τους αντιπάλους μακριά από την εστία του Σάββα Παναγιώτου, τους Γιώργο Σαρή  και Αγησίλαο Χούλλη να μεταφέρουν το παιχνίδι από την άμυνα στην επίθεση και τους Φίλιππο Κασσιώτη, Κυριάκο Μαυράκη και Στέλιο Βεϊσάκη να αποτελούν τους απόλυτους εκφραστές της επίθεσης του Υγρού Στίβου Ρόδου με πολλά γκολ.

Το επίπεδο όχι ιδιαίτερο διαφορετικό από το αναμενόμενο και η στοχευμένη και εξατομικευμένη προπόνηση σίγουρα θα αποδώσει. Όλα τα παιδιά ανυπομονούν για την επόμενη σαιζόν μετά από τις επικείμενες διακοπές για να επιστρέψουν στις προπονήσεις με γεμάτες τις μπαταρίες με διάθεση για καλύτερες εμφανίσεις και επιτυχίες».