Γιώργος Σάββενας: «Ο Άρης μπορεί  και πρωτιά!»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις μετεγγραφές και τις ανανεώσεις δηλώνει ο προπονητής του Άρη Αρχαγγέλου Γιώργος Σάββενας.

Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας αλλά και στο ότι δεν του αρέσει ποτέ να …βάζει στόχους! Αναλυτικά, οι δηλώσεις του είναι οι ακόλουθες:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από όλες τις κινήσεις είτε σε ό,τι έχει να κάνει με τις μετεγγραφές είτε όμως και με τις ανανεώσεις. Όχι μόνο δεν έχουμε αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί.

Αν τα βάλουμε κάτω, έχουμε ενισχυθεί. Βέβαια υπάρχουν και τα φαβορί που είναι ο Ηρακλής Μαριτσών και ο ΑΟ Πυλίου, όμως από εκεί και πέρα και εμείς θα είμαστε καλοί.  Δεν θέλουμε όμως να λέμε μεγάλα λόγια.

Θέλουμε να δουλεύουμε και να αποδεικνύουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει να βάζω στόχους. Γιατί μετά μπορεί να στραβώσει κάτι και αυτό θα είναι άσχημο. Το ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα που μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμα και την 1η θέση.

Έχουμε όλα τα φόντα, αλλά από εκεί και πέρα αυτό μπορεί να μην λέει και τίποτα. Θα δουλέψουμε και θα αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο τι μπορούμε να κάνουμε στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει να κάνει με το ρόστερ, κατά 95% μπορώ να πω ότι έχει ολοκληρωθεί εκτός και αν από εδώ και πέρα προκύψει κάτι εξαιρετικό, που μπορεί να ενδιαφέρει τους «κιτρινόμαυρους».

Το πρόγραμμα των φιλικών
Στο μεταξύ, οριστικοποιήθηκε και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει φέτος ο Άρης. Αναλυτικά:
14/8 Άρης – Κατταβιά
17/8 Φοίβος – Άρης
21/8 Άρης – Ρόδος
28/8 Κλεόβουλος – Άρης
31/8 Κλεάνθης – Άρης
4/9 Άρης – Απόλλων Καλυθιών.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Αρχαγγέλου.