Ρόδος και Κύπρος αποφάσισαν να συνεργαστούν

Την απόφαση να συνεργαστούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πήραν οι διοικήσεις του Α.Σ. Ρόδου και της Α.Ε. Κύπρου!

Η συνεργασία θα είναι σε επίπεδο ανταλλαγής ποδοσφαιριστών μιας και οι «πράσινοι» επιθυμούν να δίνουν δανεικούς κάποιους νεαρούς παίκτες με την προοπτική να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Όλες οι λεπτομέρειες συζητήθηκαν μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των διοικήσεων των δυο συλλόγων.

Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των «πρασίνων»:

«Μετά από αρκετά μεγάλη περίοδο συζητήσεων και με  πρωτοβουλία του υπεύθυνου της Ακαδημίας μας κ. Γιάννη Κάππου και του αντιπροέδρου της ΑΕ Κύπρου κ. Μανώλη Ξεπαπαδάκη, πραγματοποιήθηκε προχθές (05/07/19), συνάντηση με τους προέδρους και των δύο ομάδων κ.κ. Αντώνη Μαρτίνη και  Γιώργο  Συμεωνίδη, τον Γενικό αρχηγό της ομάδας μας Νικήτα Μαλλιάκα και τον Κατσαμάκη  Νεκτάριο, όπου επήλθαν σε συμφωνία, βρήκαν τη χρυσή τομή και έτσι με τη νέα αγωνιστική περίοδο αθλητές τις Ακαδημίας μας, θα ενταχθούν στην ομάδα της Α.Ε. Κύπρου, αναπτύσσοντας σχέσεις αμοιβαίας βοήθειας και υποστήριξης, συμβάλλοντας αγωνιστικά  στη Β' κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ.

Αθλητές της Ακαδημίας μας, που αγωνίστηκαν στην αντρική ομάδα μας, είχαν δοθεί δανεικοί αλλά και με τους αθλητές του τμήματος υποδομής Κ-16 , θα έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν κάνοντας ένα βήμα παραπάνω.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας και πως θα δουλέψουν οι ποδοσφαιριστές μας με το προπονητικό τιμ!  Μια νέα εποχή ξεκινάει για τον Α.Σ. Ρόδος, που με προτροπή του κ. Κάππου, υπεύθυνο των Ακαδημιών μας, οι αθλητές μας  μένουν δίπλα μας, κοντά μας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά και τη διοίκηση της Α.Ε. Κύπρου, για τη συνεργασία αυτή μεταξύ μας.  Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, να έχουν μια καλή αγωνιστική και ποδοσφαιρική χρονιά. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, πάντα θα βρίσκεται και η χρυσή τομή!

Συγχαρητήρια».