Συγκλονιστικό τροχαίο πριν από λίγο στη Ρόδου - Λίνδου - Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός

Πάγωσαν στην εικόνα που αντίκρυσαν πριν από λίγο οι διερχόμενοι οδηγοί από την περιοχή Τσαϊρι στη Ρόδου - Λίνδου, καθώς ι.χ αυτοκίνητο, έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε στη συνέχεια στον κορμό δέντρου σε απόσταση 30 περίπου μέτρα από το δρόμο.

Διασώστες του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου δίνουν αυτή την ώρα μάχη για να βγάλουν από την άμορφη μάζα σιδηρικών στην οποία μεταμορφώθηκε το αυτοκίνητο, τον οδηγό του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βαρύτατο τραυματισμό του ατόμου που είναι μέσα στο όχημα. Στο σημείο βρίσκονται δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άνδρες και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με 4 διασώστες.

Οι διερχόμενοι οδηγοί  στο ρεύμα προς Ρόδο (κοντά στις εγκαταστάσεις της Πυροπροστασίας Ρόδου) θα πρέπει να ειναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ

ώρα 17:10

Πριν από λίγο, οι διασώστες του ΕΚΑΒ σε συνεργασία με τους πυροσβέστες κατάφεραν ν απεγκλωβίσουν τον οδηγό του ιχ αυτοκινήτου. Δυστυχώς διαπίστωσαν ότι είναι νεκρός. Αυτή την ώρα μεταφέρεται στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Δυστυχώς, ο κατάλογος με τα θύματα της ασφάλτου, δεν έχει τελειωμό...!

ΦΩΤΟ ΣΙΕΧ
ΦΩΤΟ ΣΙΕΧ