Μίκα Ιατρίδη: «Ξεκινήσαμε το αύριο! Για ισχυρά νησιά σε ένα Αιγαίο πιο φωτεινό, πιο αισιόδοξο!»

Σε δήλωσή της η νέα βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μίκα Ιατρίδη, αναφέρει τα εξής:

«Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου οι νησιώτες και οι νησιώτισσες στη Δωδεκάνησο ψήφισαν για ισχυρά νησιά σε αυτοδύναμη Ελλάδα.

Εμπιστεύτηκαν τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να οδηγήσει τη χώρα μας σε μια νέα εποχή, για να κάνουμε μια νέα αρχή.

Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες μου για την τιμή που μου κάνουν να μου εμπιστευθούν την εκπροσώπηση τους στη Βουλή των Ελλήνων.

Όπως πάντα, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον τόπο που αγαπώ, για όλες τις Δωδεκανήσιες και όλους τους Δωδεκανήσιους. Η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη, αλλά με γεμίζει δύναμη η αγάπη και η στήριξη των συμπολιτών μου.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους συναδέλφους μου βουλευτές για την εκλογή τους και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

Ένα απέραντο ευχαριστώ σε όλους όσους εργάστηκαν με επιμονή, υπομονή, σεμνότητα και αξιοπρέπεια για την μεγάλη νίκη της παράταξης μας, για τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω, από τα βάθη της ψυχής μου, όλους τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές που στήριξαν τον αγώνα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, που ήταν δίπλα μου και με στήριζε καθημερινά.

Εδώ, στην εσχατιά του Αιγαίου, είμαστε λίγοι και δεν περισσεύει κανείς. Σε αυτήν τη νέα εποχή, κανένα νησί μόνο του, κανένα νησί πίσω. Θέλω να διαβεβαιώσω προσωπικά όλους τους συμπολίτες μου πως θα είμαι βουλευτής όλων των Δωδεκανησίων, ανεξάρτητα από το τι και ποιον ψήφισαν σε αυτήν την αναμέτρηση.

Στις 7 Ιουλίου, ενωμένοι, οι Δωδεκανήσιοι και οι Δωδεκανήσιες ξεκινήσαμε το αύριο.

Υπεύθυνα και ολόψυχα, όλοι μαζί, θα δουλέψουμε για ισχυρά νησιά σε ένα Αιγαίο πιο φωτεινό, πιο αισιόδοξο!»