Επιστροφή Σταυριανού στον Κλεάνθη

Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στην οικογένεια του Κλεάνθη. Πρόκειται για τον Γιώργο Σταυριανό, ο οποίος δεν θα είναι στην ανδρική ομάδα όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα είναι ο υπεύθυνος προπονητής ορισμένων τμημάτων.

Η νέα διοίκηση, δίνει πάρα πολύ μεγάλο βάρος στην οργάνωση των Ακαδημιών και για τον λόγο αυτό προσπαθεί να κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να δημιουργήσει μια ικανή ομάδα ανθρώπων που θα προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στα παιδιά. 

Παρεμβάσεις στο γήπεδο
Κατά τα άλλα, με πρωτοβουλία των μελών της διοίκησης, το τελευταίο διάστημα γίνονται ορισμένες παρεμβάσεις με σκοπό τον καλλωπισμό του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου. Οι εργασίες κρίνονται απαραίτητες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς το γήπεδο χρήζει συντήρησης.

Οι εργασίες θα επεκταθούν το επόμενο διάστημα και εντός των αποδυτηρίων. Ουσιαστικά θα γίνει ένα μεγάλο “λίφτινγκ” και το γήπεδο θα αποκτήσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Παράλληλα, ένας από τους βασικούς στόχους της διοίκησης είναι και η ολοκλήρωση του βοηθητικού γηπέδου που βρίσκεται αμέσως μετά το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σύντομα αναμένεται να τελειώσει η περίφραξη και αμέσως μετά θα γίνουν προσπάθειες προκειμένου να μπει συνθετικός τάπητας. Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για τον Κλεάνθη, δεδομένου ότι αφετέρου θα δώσει ανάσες στο κεντρικό γήπεδο και αφετέρου θα αποτελέσει ουσιαστικά και το σπίτι των Ακαδημιών. 

Συνεχίζει «το Στέκι»
Στο μεταξύ, συνεχίζει να λειτουργεί το «Στέκι» της ομάδας στην πλατεία του Παραδεισίου. Οι άνθρωποι του Κλεάνθη καλούν τους φίλους τους και γενικά τον κόσμο να περάσουν από εκεί καθημερινά προκειμένου να γευτούν το πολύ ωραίο σουβλάκι και την παγωμένη μπύρα, ενισχύοντας έτσι και το ταμείο του συλλόγου.