Θέλει Κεφάλα ο Ηρακλής Μαριτσών

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ηρακλή Μαριτσών  βρίσκεται και ο Μιχάλης Κεφάλας.

Η ομάδα του Κώστα Πάττα θέλει να αποκτήσει έναν τερματοφύλακα ακόμα για να αποτελέσει δίδυμο με τον Γιώργο Κουμέντο και η περίπτωση του Κεφάλα φαντάζει αρκετά καλή,  δεδομένου ότι πρόκειται για έναν έμπειρο τερματοφύλακα που μπορεί να καθοδηγήσει και τους μικρότερους.

 Πάντως δεν είναι μια εύκολη περίπτωση και για τον λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει και ορισμένες ακόμα περιπτώσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει και η καλύτερη δυνατή επιλογή δεδομένου ότι ο πρωταθλητισμός απαιτεί δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες προκειμένου να είναι εφικτό να βγει η χρονιά χωρίς ρίσκα.

Ψάχνει και έναν μέσο
Εκτός από τον τερματοφύλακα, οι «πράσινοι» αναζητούν και έναν μέσο ο οποίος θα αποτελέσει στην ουσία και την τελευταία μετεγγραφή ενόψει της νέας χρονιάς καθώς με τη δική του απόκτηση το ρόστερ θα κλείσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης αυτός έχει εξευρεθεί και πρόκειται για Ροδίτη ο οποίος την πρόσφατη χρονιά έπαιζε στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ανανεώνει και ο Γεωργαλλής
Σε ό,τι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις, όλα δείχνουν ότι και ο Αντώνης Γεωργαλλής θα φοράει την ίδια φανέλα και τη νέα χρονιά.

Ο έμπειρος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, έχει ήδη συζητήσει με τη διοίκηση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται πάρα πολύ κοντά καθώς απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για να ανανεώσει και τυπικά. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Ηρακλής σάς περιμένει στο «Στέκι»
Από εκεί και πέρα, το «Στέκι» του Ηρακλή βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία στη Μονή του Σωτήρος στα Μαριτσά. Η διοίκηση σε καθημερινή βάση εξυπηρετεί όλο τον κόσμο που περνάει από εκεί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα παραμείνει στο ίδιο σημείο μέχρι και τις 2 Αυγούστου και από εκεί και πέρα, η λειτουργία του θα συνεχιστεί στο γήπεδο.

Ο Ηρακλής Μαριτσών θέλει να συγχαρεί και δημόσια το μέλος της διοίκησης Στέργα Κασέκα (του Λάζαρου) ο οποίος ανέλαβε πρόεδρος στον σύλλογο Απανταχού Νέων Δωδεκανήσου.