Δώρα Κουνάκη: Στα χρυσοχοεία μας υπάρχουν επιλογές για όλο τον κόσμο

Δώρα Κουνάκη: Στα χρυσοχοεία μας υπάρχουν επιλογές για όλο τον κόσμο

Δώρα Κουνάκη: Στα χρυσοχοεία μας υπάρχουν επιλογές για όλο τον κόσμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2176 ΦΟΡΕΣ

Έξυπνες και κομψές επιλογές από 30 ευρώ

Τα χρυσοχοεία "Κουνάκης" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί περισσότερα απο 60 χρόνια στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, με μια αξιοπρεπή παρουσία στον χώρο του κοσμήματος.

Διαθέτοντας τρία καταστήματα: στη Σωκράτους, στην Εβραίων Μαρτύρων και στην Πινδάρου και Βυζαντίου, τα χρυσοχοεία “Κουνάκης” έχουν πλέον περάσει στην τρίτη γενιά, στον Παναγιώτη και τη Δώρα Κουνάκη, που έχουν αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης, ακολουθώντας μάλιστα την τάση της εποχής.



Στο κατάστημα που βρίσκεται στην Πινδάρου και Βυζαντίου, μπορείτε να βρείτε τα διαχρονικά κοσμήματα που διαθέτουν τα χρυσοχοεία “Κουνάκης”, ενώ συνεργάζεται με γνωστούς οίκους κοσμημάτων όπως ο "Konstantino", σε βυζαντινό στιλ, ασημόχρυσα και χρυσά. Επίσης, μπορείτε να βρείτε μονόπετρα, βέρες και σταυρούς για γάμους και βαπτίσεις και σε οικονομικά πακέτα.



Κρατώντας πάντοτε ψηλά την ποιότητα, συνεργάζονται με πολύ γνωστούς οίκους ρολογιών και κοσμημάτων, διατηρώντας την αξιοπιστία του ονόματος των χρυσοχοείων “Κουνάκης”, αλλά και την πελατεία τους.

Παράλληλα, στο κατάστημα που βρίσκεται στην Εβραίων Μαρτύρων 37-39, μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη γκάμα από κοσμήματα σε όλες τις τιμές και για όλες τις ηλικίες.


Εκτός από το δικό της brand (Dora Kounakis), με κοσμήματα εμπνευσμένα από το νησί της Ρόδου, στο κατάστημα θα βρείτε κοσμήματα από τις συλλογές Minas, Pesavento, a-handmade jewellery κ.α., συλλογές από μοντέρνα κοσμήματα από ασήμι, χρυσό, λευκόχρυσο, πηγαίνοντας με το "ρεύμα" της εποχής. Εδώ, στα κοσμήματα επικρατεί το αρχαιοελληνικό στιλ και οι ελεύθερες μοντέρνες γραμμές και γραμμικά.





Μιλώντας στη “Ροδιακή” η κ. Δώρα Κουνάκη έλυσε την... παρεξήγηση που υπάρχει σχετικά με το κόσμημα, σημειώνοντας πως μπορεί το ακριβό και διαχρονικό κόσμημα να υπάρχει στα καταστήματά τους και να το επιλέγουν δεκάδες τουρίστες αλλά και ντόπιοι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να βρει εξίσου όμορφες επιλογές και παράλληλα οικονομικές.



Έτσι, στο κατάστημα της Εβραίων Μαρτύρων, οι πελάτες μπορούν να βρουν άπειρες επιλογές για οικονομικές και έξυπνες λύσεις δώρων από 30 μόλις ευρώ!

Στόχος των καταστημάτων “Κουνάκης” είναι να μας μυήσουν στο “διαφορετικό” και το “διαχρονικό” μαζί, με μοναδικό στιλ, κομψότητα και χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμη

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των SUPER MARKET ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ μόλις βγήκε!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα