Υπομονή για τον στίβο έως τον Σεπτέμβρη στα Δωδεκάνησα

Δράση στον τοπικό στίβο ξανά πια από τον Σεπτέμβριο και την αναπτυξιακή συνάντηση στην Κάλυμνο το Σαββατοκύριακο 21-22 του συγκεκριμένου μήνα.

Στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας ανάδειξης των ταλέντων από την περιοχή μας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου συνεχίζει ν’ αξιοποιεί όλες τις εγκαταστάσεις του νομού, γι’ αυτό και στο νησί των σφουγγαράδων θα διεξαχθεί άλλος ένας αγώνας του πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων β’ με αθλητές-αθλήτριες 12-13 ετών.

Παράλληλα έχει προγραμματιστεί και μια συνάντηση των Mini Athletics Games γι’ αθλητές-αθλήτριες από 9 έως 11 ετών αλλά και των Kids Athletics που αφορά μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων. 

Πρόκειται λοιπόν για μια σύμπραξη της ΕΑΣ και της τοπικής αυτοδιοίκησης στο κομμάτι της μετακίνησης και της διαμονής των αποστολών, όπως και της Εκπαίδευσης όσον αφορά τα δημοτικά σχολεία.  

Μετά τον Σεπτέμβρη πια, το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες της Ικαρίας στις 5 και 6 Οκτωβρίου, στο Run Greece της Ρόδου στις 13 και στον επόμενο αναπτυξιακό αγώνα στα νησιά μας ανά ομίλους στις 23 του ιδίου μήνα.