Δόξα Ψίνθου:  Άρχισε να λειτουργεί και πάλι

Μετά από μια περίοδο ...χειμερίας νάρκης, η Δόξα Ψίνθου φαίνεται πως λειτουργεί και πάλι. Πολύ σύντομα μάλιστα όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει νέα διοίκηση και θα οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάρει μέρος και πάλι στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. 

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο χωριό μια συνάντηση της απερχόμενης διοίκησης (όσα μέλη απέμειναν), με ορισμένα από τα μέλη αλλά και φίλους του συλλόγου. Η συνάντηση ήταν άκρως εποικοδομητική και διαφάνηκε ξεκάθαρα η επιθυμία να μπει ο σύλλογος σε νέες βάσεις και να αποκτήσει την παλιά του αίγλη. 

Νέο πρόσωπο θα είναι ο Γιώργος Κωστομοίρης, ο άνθρωπός που ουσιαστικά ανέλαβε να δημιουργήσει ένα νέο διοικητικό σχήμα με τη συμμετοχή και παλιών αλλά και νέων παραγόντων. 

Όπως όλα δείχνουν, το αμέσως επόμενο διάστημα ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση με σκοπό τη διενέργεια εκλογών έτσι ώστε η νέα διοίκηση να αναλάβει και επίσημα και να ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. 

Κύριο μέλημα είναι η οργάνωση του σωματείου σε όλους τους τομείς και η δημιουργία μιας ομάδας που δεν θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, όμως θα είναι σε θέση να κάνει μια αξιοπρεπέστατη πορεία χωρίς να κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Αυτή είναι η φιλοσοφία των νέων ανθρώπων που θα εμπλακούν με τα διοικητικά. 

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ήδη έχουν βρει και τον προπονητή ο οποίος πιθανότατα θα είναι ένας άνθρωπος που και στο παρελθόν είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Δόξα.