Σαφές χρονοδιάγραμμα για τις εργασίες στο αεροδρόμιο ζήτησε από τη Fraport ο Γ. Ματσίγκος

Σαφές χρονοδιάγραμμα για τις εργασίες στο  αεροδρόμιο ζήτησε από τη Fraport ο Γ. Ματσίγκος

Σαφές χρονοδιάγραμμα για τις εργασίες στο αεροδρόμιο ζήτησε από τη Fraport ο Γ. Ματσίγκος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 767 ΦΟΡΕΣ

Σαφές χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των εργασιών στο αεροδρόμιο της Ρόδου ζήτησε η διοίκηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

«Ελπίζουμε να μας απαντήσουν και εγγράφως. Προφορικά μας διαβεβαίωσαν ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στο αεροδρόμιο σταδιακά», δήλωσε στον “Sky” o πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Γιώργος Ματσίγκος και πρόσθεσε ότι από την αρχή είχε θέσει συγκεκριμένα ερωτήματα στην εταιρεία για την ολοκλήρωση του έργου. Όσο για τη σεζόν δύσκολα θα διορθωθεί η μείωση στα έσοδα όπως τόνισε ο κ. Ματσίγκος.

Σε ερώτηση για τις αφίξεις των τουριστών στη Ρόδο ο κ. Ματσίγκος δήλωσε: «Τον Ιούνιο έχει καταγραφεί αύξηση των αφίξεων σε ποσοστό 2%. Δεν αρκεί όμως για να καλυφθούν οι απώλειες που είχαμε στην αρχή της σεζόν»

Ο κ. Ματσίγκος αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση του κ. Μάνου Κόνσολα στο υπουργείο Τουρισμού και τόνισε πως αποτελεί ευκαιρία τώρα που είναι ο κ. Κόνσολας υφυπουργός Τουρισμού να δοθούν λύσεις στα προβλήματα του τομέα. «Φέτος είναι δύσκολη η σεζόν και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Είναι ευκαιρία να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και να πετύχουμε την ποιότητα και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος», δήλωσε ο κ. Ματσίγκος και τόνισε πως θα πρέπει να γίνει σχεδιασμός που θα δώσει ώθηση στον τουρισμό.

«Είναι η κατάλληλη περίοδος να σχεδιάσουμε. Ο κ. Κόνσολας τοποθετήθηκε στην κατάλληλη θέση. Μαζί του είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τομέα. Πιστεύουμε ότι θα σηκώσει τα μανίκια και θα δουλέψει αρκετά για την επίλυση των προβλημάτων», είπε ο κ. Ματσίγκος.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου