Μία προσφορά αναγνώρισης προς τον ΓΣ Δωδεκάνησος

Σε μια σπάνια κίνηση σεβασμού μα και συνάμα αναγνώρισης της μεγάλης προσπάθειας γι’ ανάδειξη ενός υγιούς πρότυπου για τη ζωή, η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου θα χαρίσει από ένα εισιτήριο για την αυριανή συναυλία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε αθλητές, προπονητές και το επιτελείο γενικώς του ΓΣ Δωδεκάνησος. Για το λόγο αυτόν μάλιστα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου, ως ένδειξη σεβασμού και τιμής προς τους αθλητές, τους προπονητές και το επιτελείο της ομάδας του Γ.Σ Δωδεκάνησος, θα παράσχει μια δωρεάν πρόσκληση-εισιτήριο για κάθε μέλος αυτής της υπέροχης ομάδας για τη συναυλία που διοργανώνει την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 22:00 με  το γνωστό καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου.

Τους ανθρώπους αυτούς  είχαμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε και από κοντά στην πρόσφατη επίσκεψη τους στις εγκαταστάσεις του σωματείου μας, στο Κολλέγιο Ρόδου, και όλοι μας εντυπωσιαστήκαμε από το μεγαλείο της ψυχής και της προσπάθειας για επιτυχία τόσο εντός γηπέδου όσο και εντός της καθημερινής  ζωής.

Η πρόσφατη κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στο μπάσκετ και κυρίως το υγιές πρότυπο ζωής που παρέχουν στους νέους οι αθλητές αυτοί πρέπει να αποτελούν πυξίδα για την οργάνωση της ζωής όλων μας  πάνω στα ιδανικά του σεβασμού, της ευγενούς άμιλλας και της έντονης μαχητικότητας παρά τις όποιες δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως άνθρωποι στην καθημερινότητα μας.

Για όλους αυτούς λόγους σας εκφράζουμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» γι’ αυτά που μας προσφέρετε και σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε μαζί με τις μαγευτικές μελωδίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη».