Συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην έκθεση της Κρεμαστής

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου για τη στήριξη και ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, συμμετέχει στην 54η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 23 Αυγούστου 2019.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα διατηρεί περίπτερο στο οποίο θα φιλοξενηθούν επιχειρήσεις-μέλη του που δραστηριοποιούνται στους τομείς της χειροτεχνίας και της βιοτεχνίας και που αντιπροσωπεύουν την οικονομία του Νομού Δωδεκανήσου (ΕΚΤΟΣ των τροφίμων και ποτών).

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχουν τη δική τους φυσική παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και θα έχουν τη δυνατότητα πώλησης των προϊόντων τους και θα προβάλλονται οι δράσεις του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της Δ.ΕΤ.Α.Π. (Δωδεκανησιακής Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου (Δ.ΕΤ.Α.Π). Στην κατεύθυνση αυτή καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, εφόσον συμφωνούν με τους όρους συμμετοχής, να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση που θα βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ebed.gr καθώς και το λογότυπο της επιχείρησης τους, το αργότερο έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, με email στο info@detap.gr

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ.ΕΤ.Α.Π., Γρηγορίου Λαμπράκη 8, Ρόδος και στα τηλέφωνα 2241044280 και 2241044288.  

Στην έκθεση Θεσσαλονίκης
Επίσης, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου προσκαλεί τα μέλη του που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τη δραστηριότητα τους στη διεθνή αγορά, να συμμετάσχουν στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο που θα διατηρεί, 7-15 Σεπτεμβρίου 2019.
Φέτος, «τη σκυτάλη παίρνει» η Ινδία, ως τιμώμενη χώρα. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου και μία ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομική και επενδυτική υπερδύναμη. Η υψηλή τεχνολογία, η καινοτομία, η γεωργία και ο τουρισμός αποτελούν ορισμένους από τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος ανάμεσα στην Ινδία και την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ινδικές επιχειρήσεις και φορείς θα πραγματοποιήσουν επαφές με αντίστοιχες ελληνικές επιχειρήσεις, με στόχο τη δημιουργία εμπορικών σχέσεων.

Στην κατεύθυνση αυτή και με γνώμονα την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, η προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό εγγυάται τη βέλτιστη δυνατή προβολή των εκθετών και των προϊόντων-υπηρεσιών των δωδεκανησιακών επιχειρήσεων.
Τα ταμειακά ενήμερα για το 2018 μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 84η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τα σχετικά αρχεία που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου  (www. ebed.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Δ.ΕΤ.Α.Π. στα τηλ 2241044280 και 2241044288 καθώς και στο email: info@detap.gr.  Σημειώνεται ότι το κόστος για την ενοικίαση του χώρου και του απαραίτητου εξοπλισμού βαρύνει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.