Το Κολλέγιο Ρόδου σύντομα επίσημο κέντρο διεξαγωγής και προετοιμασίας «A’ LEVELS»

Το Κολλέγιο Ρόδου επισκέφθηκε ο κύριος Adam Scott, Διευθύνων Σύμβουλος Μεσογείου για την Pearson Qualifications International, την 3η Ιουλίου με σκοπό την σύναψη συμφωνίας διεξαγωγής των γνωστών σε όλους παγκοσμίως «A levels».

Ο κύριος Scott μιλώντας με τον Διευθύνων Σύμβουλο του Κολλεγίου, κύριο Αντωνιάδη Κων/νο, καθώς και την Συντονίστρια του Αγγλικού τμήματος κυρία Κρητικού Αναστασία, επισήμανε την σπουδαιότητα των εξετάσεων, καθώς και την επερχόμενη έγκριση για την σήμανση του σχολείου ως Approved Teaching Institute for Pearson Edexcel Exams για τα «International GCSEs and A levels» (εγκεκριμένο κέντρο διεξαγωγής εξετάσεων).  

Η Pearson είναι ο μεγαλύτερος Ακαδημαϊκός και Επαγγελματικός Οργανισμός διεθνώς. Τα προγράμματα που προσφέρει σε συνδυασμό με το Βρετανικό Εκπαιδευτικό σύστημα προσφέρουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο προοδευτικό χαρακτήρα. Οποιοδήποτε προσόν μέσω της Pearson επιλέξει κανείς να κατακτήσει, θα του εγγυηθεί ότι θα αποκτήσει τις δεξιότητες, τα απαραίτητα εφόδια και την πεποίθηση του να καταφέρει τους στόχους του ακαδημαϊκά και κατά συνέπεια και επαγγελματικά.

Το «Edexcel International A levels» είναι ειδικά σχεδιασμένα για μαθητές και αναγνωρίζονται διεθνώς από όλα τα σπουδαία Πανεπιστήμια παγκοσμίως. Έτσι, το Κολλέγιο Ρόδου θέλοντας, όπως πάντα να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, όχι μόνο στα παιδιά που φοιτούν σε αυτό αλλά και σε όλα τα παιδιά της Ρόδου, καθώς και των γύρω νησιών, έτσι ώστε να ανοίξει τις πόρτες και νέους ορίζοντες σε σχολές, όπως ιατρική, που μέχρι τώρα θεωρούνταν άπιαστο όνειρο για κάποια Πανεπιστήμια ειδικά στην Μεγάλη Βρετάνια, προσπαθεί να ανοίγει τις πόρτες όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.