Συμφωνία με Αρφαρά ο Απόλλων Καλυθιών

Παίκτης του Απόλλωνα Καλυθιών θα πρέπει να θεωρείται από χθες ο Νίκος Αρφαράς.

Ο 24χρονος επιθετικός που είχε μια πολύ καλή παρουσία με τα χρώματα του Φοίβου Κρεμαστής στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του), συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε και έτσι εντάχθηκε στο δυναμικό του Απόλλωνα.

Ο σύλλογος, που έχει χάσει αρκετούς από τους περσινούς του παίκτες, κάνει μια προσπάθεια προκειμένου να ενισχυθεί και να μπορεί να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο που θα μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε και η  μετεγγραφή του Αρφαρά, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και ορισμένες ακόμα.

Έμεινε ο Φυλακούρης
Πολύ σημαντική είναι και η παραμονή του Μιχάλη Φυλακούρη. Ο έμπειρος αμυντικός, παρά το ότι είχε δεχθεί προτάσεις και από άλλες ομάδες, εντούτοις προτίμησε να παραμείνει στον Απόλλωνα θέλοντας να βοηθήσει στο δύσκολο έργο που θα έχει ο σύλλογος τη νέα χρονιά.

Ο Φυλακούρης άλλωστε είναι και από τους παίκτες που έχουν ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό δέσιμο με τις Καλυθιές, δεδομένου ότι φοράει τη φανέλα του Απόλλωνα ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια. Από εκεί και πέρα, δεδομένη θεωρείται και η παραμονή ενός ακόμα έμπειρου, του Γιώργου Καντιμοίρη, ο οποίος πάντως θα μπορεί να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις της ομάδας μετά το κλείσιμο της τουριστικής σεζόν.

Όπως και να έχει όμως, η παρουσία ενός παίκτη, όπως ο Καντιμοίρης είναι αν μη τι άλλο πάρα πολύ σημαντική.

Συμφωνία με Μπαϊρακτάρη και Διακουράκη
Μια ακόμα πολύ ευχάριστη είδηση για τους απολλωνιστές είναι η συμφωνία με τους Μάριο Μπαϊρακτάρη και Διακουράκη.

Οι δυο παίκτες που επίσης βρίσκονταν στο «στόχαστρο» και άλλων ομάδων, αποδέχθηκαν τελικά την πρόταση που τους έγινε και έτσι παραμένουν στο ρόστερ.

Μένει να απαντήσει και ο Φλεβάρης με τον οποίο υπάρχει η επιθυμία από πλευράς Απόλλωνα να παραμείνει και τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι και σήμερα.