Ηρακλής Μαριτσών: Ρόστερ που θα  κάνει τη διαφορά

Ένα ρόστερ το οποίο θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, χτίζει σιγά σιγά ο Ηρακλής Μαριτσών.

Η διοίκηση του συλλόγου, πέρα από τις μετεγγραφές, είναι αποφασισμένη να αξιοποιήσει και τα …εγχώρια «όπλα» της, δεδομένου ότι υπάρχει η πεποίθηση ότι υπάρχουν ακόμα παίκτες από την …παλιά φρουρά που μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σάββας Κούρος ο οποίος πριν μερικούς μήνες είχε πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ωστόσο η επιμονή του προέδρου Μανώλη Παπαδημήτρη, ήταν αυτή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο και τελικά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να επιστρέψει και να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα για να πετύχει τον στόχο της.

Ο Κούρος ανανέωσε τη συνεργασία του και παραμένει ενεργός στο ρόστερ. Πρόκειται βέβαια για έναν ικανό επιθετικό που αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις.

Ανανεώθηκε σχεδόν όλος ο κορμός
Από εκεί και πέρα, πολύ σημαντικό για τον προπονητή Κώστα Πάττα είναι ότι σχεδόν όλος ο περυσινός κορμός της ομάδας έχει ανανεώσει τη συνεργασία του. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Φελεσάκης που πήρε μετεγγραφή για τον Εθνικό Αρχίπολης αλλά και ο Τσούφιος ο οποίος λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορεί τη νέα αγωνιστική περίοδο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Θέλει άλλες δύο μετεγγραφές
Υπενθυμίζουμε ότι οι μέχρι τώρα μετεγγραφές της ομάδας είναι τέσσερις. Πρόκειται για τους Χατζηκοσμά, Μπαούρη, Μαθιό και Κρητικό οι οποίοι ήδη έχουν προστεθεί στο ρόστερ.

Ο Ηρακλής «ψάχνει» δύο ακόμα προσθήκες από τις οποίες η μια θα είναι σίγουρα αυτή του τερματοφύλακα.

Ο Μιχάλης Κεφάλας εξακολουθεί να είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει τον Ηρακλή χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη κάτι οριστικό.