Βρήκε τη λύση,  «κλείνει» Χοσάδα ο ΑΕΡΑ

Όχι απλά άρχισε να λειτουργεί είναι σχεδόν έτοιμος να κλείσει και προπονητή! Ο λόγος για τον ΑΕΡΑ, οι παράγοντες του οποίου βρήκαν τη διοικητική λύση και όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στο να έρθουν σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Χοσάδα!

Ο έμπειρος προπονητής έχει μεν συμφωνήσει με την ομάδα του Εθνικού Αρχίπολης (έχει ανακοινωθεί επίσημα), ωστόσο οι χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί η χρυσή τομή και να επιστρέψει στον πάγκο του ΑΕΡΑ. Μάλιστα,  οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι το τοπίο αναμενόταν να ξεκαθαρίσει οριστικά, αργά χθες το βράδυ.
Το σίγουρο είναι ότι όποιος και αν είναι ο προπονητής, συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Κοιλιάς,  ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα και ενόψει της νέας σαιζόν.
Μένει η ίδια διοίκηση

Σε ότι έχει να κάνει με το διοικητικό πρόβλημα που είχε προκύψει και που ήταν πολύ έντονο, η λύση δόθηκε ουσιαστικά εκ των έσω. Ο απερχόμενος πρόεδρος Χρήστος Χριστοφής, έριξε νερό στο κρασί του και αποφάσισε να παραμείνει στον προεδρικό θώκο. Μαζί του και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο.

Οι εκλογές θα οριστούν για του χρόνου την ίδια εποχή, με την ελπίδα ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από νέους παράγοντες για να μπουν στο συμβούλιο της ομάδας. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κόκκινοι», αναφέρει τα ακόλουθα: "Το δ. σ. του Α. Ε. Ρ. Α., ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι η σύνθεση του όσον αφορά τα διοικητικό συμβούλιο θα παραμείνει η ίδια για ακόμα ένα χρόνο με τον κ. Χρήστο Χριστοφή στην προεδρία. Άμεσα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν με πρώτο μέλημα την εύρεση προπονητή."

Οργανώνεται το ρόστερ
 Αν και ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, οι παράγοντες του ΑΕΡΑ είναι αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να δημιουργήσουν ένα ρόστερ,  το οποίο θα είναι σε θέση να ανταπεξέλθει των δυσκολιών της Α’ Κατηγοράς.  Ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους με τους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν και πέρσι στην ομάδα,  όπως και με ορισμένες υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.  Πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστά τα πρώτα ονόματα με τα οποία θα υπάρξει συμφωνία.