Φοίβος: Πήρε Αθανασίου, θέλει και Κεφάλα!

Εμπειρία στο ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς προσπαθεί να προσθέσει ο Φοίβος. Η ομάδα της Κρεμαστής απέκτησε τον Παντελή Αθανασίου, ενώ θέλει να συνεργαστεί και με τον τερματοφύλακα Μιχάλη Κεφάλα που είναι ελεύθερος. 

Ο Κεφάλας ήταν και στο πρόσφατο παρελθόν στο ρόστερ της ομάδας και η διοίκηση του συλλόγου επιθυμεί να τον αποκτήσει ξανά, καθώς χρειάζεται έναν πολύ έμπειρο τερματοφύλακα που μπορεί να βοηθήσει και τους πιο μικρούς.

Για την απόκτησή του έχει ενδιαφερθεί δυνατά και ο Ηρακλής Μαριτσών και η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θα πρέπει να θεωρείται καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να καμφθεί και ένα …οικονομικό χάσμα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει ακόμα μια προσέγγιση, οπότε εξελίξεις για το θέμα αυτό αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κίνηση ματ με Αθανασίου
Όσον αφορά τον Παντελή Αθανασίου, η απόκτησή του μπορεί να θεωρηθεί ως μια κίνηση ματ, διότι πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη που ασφαλώς και μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ τον Φοίβο και να του δώσει και άλλη ποιότητα μεσοαμυντικά.

Με την απόκτησή του, ο προπονητής Μιχάλης Πολιάς, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση δεδομένου ότι έχει πλέν στο ρόστερ του ένα σημαντικό εργαλείο. Πρόκειται για ένα από τα …βαριά ονόματα του τοπικού μας πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φοίβος για τη συμφωνία με τον Παντελή Αθανασίου, αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παντελή Αθανασίου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φοίβου και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιριστή σεζόν με υγεία».