Με Αιγάλεω και Ιωνικό τα πρώτα φιλικά του Διαγόρα

Οριστικοποιήθηκαν δυο από τα τρία (ίσως και τέσσερα) φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Διαγόρας μέσα στον Αύγουστο, κατά την διάρκεια παραμονής του στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο «γηραιός» θα παίξει στις 21 Αυγούστου με το Αιγάλεω και στις 24 του ίδιου μήνα με τον Ιωνικό.

Αυτή τη στιγμή ψάχνει αντίπαλο για τις 17 Αυγούστου (είναι η ημέρα που θα μεταβεί στην πρωτεύουσα), ενώ περιμένει και μια απάντηση από τον Ατρόμητο για ένα πολύ δυνατό «τεστ» μιας και πρόκειται για ομάδα Super League.

Όπως έχουμε γράψει ξανά, είναι μεγάλη επιθυμία του προπονητή Σούλη Παπαδόπουλου να μπορέσει να γίνει ένα τέτοιο φιλικό παιχνίδι με μια ομάδα της μεγαλύτερης κατηγορίας της χώρας μας, δεδομένου ότι θα μπορέσει να βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.

Στον Ατρόμητο επεξεργάζονται την επιθυμία των «κυανέρυθρων» και πολύ σύντομα θα πάρουν την οριστική τους απόφαση.

Σε καλό δρόμο των Αργεντίνων
Κατά τα άλλα, σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι περιπτώσεις των δυο Αργεντίνων παικτών που ο Διαγόρας προσπαθεί να φέρει στο νησί μας.

Πρόκειται για παίκτες που αυτή τη στιγμή παίζουν σε ομάδα Β’ Εθνικής της Αργεντινής και είναι 24 και 25 ετών αντίστοιχα. Και οι δυο δεν έχουν παίξει ποτέ στην Ελλάδα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δυο εξαιρετικές περιπτώσεις.

Όπως φαίνεται, οι άνθρωποι του «γηραιού»  είναι πολύ κοντά στο να αποσπάσουν την οριστική συγκατάθεση των δυο παικτών και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να κλειστούν τα εισιτήρια τους για να ταξιδέψουν στη Ρόδο και να τελειώσει η μετεγγραφή τους και τυπικά.