Το ψάχνει για επιθετικό από τη Λιβαδειά ο Απόλλων Καλυθιών

Το ενδεχόμενο να βάλει στο ρόστερ του έναν παίκτη εκτός συνόρων της Δωδεκανήσου εξετάζει η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Ροδιακής», πρόκειται για επιθετικό ποδοσφαιριστή που έπαιζε σε ομάδα της Λειβαδιάς και μάλιστα την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ.

Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει για επαγγελματικούς λόγους στο νησί μας και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα των Καλυθιών.

Αρφαράς και επίσημα
Στο μεταξύ, παίκτης του Απόλλωνα και επίσημα είναι ο Νίκος Αρφαράς,  ο οποίος μέχρι και πρόσφατα έπαιζε στον Φοίβο Κρεμαστής. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρει τα εξής: «Η ομάδα μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Αρφαρά, ο Νίκος πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την ομάδα του Φοίβου. Εμείς του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

«Βλέπει» τους μικρούς ο Ζούνης
Κατά τα άλλα, ο νέος προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Ζούνης περνάει από …ακτινογράφηση όλους τους «μικρούς» παίκτες του συλλόγου θέλοντας να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητες τους.

Για τον σκοπό αυτό, σε καθημερινή βάση γίνονται προπονήσεις στο γήπεδο των Καλυθιών με τη συμμετοχή πολλών παιδιών και από τις Ακαδημίες του Απόλλωνα. Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας (22 Ιουλίου), ο κ. Ζούνης θα έχει μια σαφή εικόνα για το αν θα είναι εφικτό να χρησιμοποιήσει ορισμένα από αυτά τα παιδιά στην πρώτη ομάδα.