Ενημερώθηκε για τον ΔΟΠΑΡ ο νέος δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης

Τον ΔΟΠΑΡ επισκέφθηκε προχθές ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης που επιθυμεί να έχει για τις υπηρεσίες και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Καμπουράκης, συνοδευόμενος από το νεοεκλεγέντα σύμβουλο της παράταξής του και πρώην Αντιδήμαρχο Ρόδου, κ. Κώστα Ταρασλιά,  την Τετάρτη μετέβη στον ΔΟΠΑΡ όπου εκεί είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, κ. Στέφανο Κυριαζή καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμπουράκης, αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε φάση ενημέρωσης σχετικά με τη λειτουργία του Δήμου και τα θέματα που “τρέχουν” σε κάθε τομέα του, γι’ αυτό και έχει ξεκινήσει συναντήσεις όπως η προχθεσινή.
Τα θέματα στα οποία εστιάζει, λένε οι ίδιες πληροφορίες, είναι τα προβλήματα βέβαια, τα διαδικαστικά και εν γένει θέματα λειτουργίας. Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να παρευρεθεί και σε μία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΡ, ωστόσο τελικά αυτή δεν έγινε όπως είχε προγραμματιστεί και δεν κατέστη δυνατό.

Τέλος, οι πληροφορίες θέλουν το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο να έχει την πρόθεση αφού ολοκληρώσει τον κύκλο της προσωπικής του ενημέρωσης από τους Οργανισμούς και τις υπηρεσίες, ώστε να έχει αποκτήσει πλέον ιδία άποψη, να καλέσει σε συνάντηση εκλεγμένα μέλη της παράταξής του στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ανάληψη των καθηκόντων τους από την 1η του Σεπτέμβρη.