Φρένο από τον Κωστομοίρη

Πλήρως απογοητευμένος από την κατάσταση που συνάντησε στον σύλλογο, λίγο πριν αναλάβει να δημιουργήσει το νέο διοικητικό σχήμα της Δόξας Ψίνθου, δηλώνει στην «Αθλητική Ροδιακή» ο Γιώργος Κωστομοίρης!

Ο άνθρωπος που «κρέμασε» πέρυσι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αποφάσισε να βοηθήσει την ομάδα για να είναι εφικτό να λειτουργήσει και πάλι, αλλά βλέποντας μια «κακή νοοτροπία» κυρίως από την πλευρά ορισμένων γονιών, έχει αποφασίσει να κάνει πίσω και ο σύλλογος μένει και πάλι μετέωρος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις που έκανε είναι οι ακόλουθες: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές και κυρίως οι γονείς, ζητούν τις ελευθέρες των παιδιών τους με συνέπεια η Δόξα να μένει χωρίς ρόστερ. Πώς θα αντεπεξέλθουμε; Θα αγοράσουμε καινούργιους παίκτες για να συγκροτήσουμε ομάδα; Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορώ να μπω μπροστά σε καμία απολύτως περίπτωση. Αν αλλάξει αυτή η αντίληψη, εδώ είμαι για να το συζητήσουμε ξανά».

Ο κ. Κωστομοίρης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Αντιλαμβάνομαι απόλυτα όταν ένας παίκτης θέλει να φύγει από την ομάδα και να πάει σε μια άλλη από Γ’ Εθνική και πάνω. Αυτό είναι κάτι που έχει αξία και εννοείται θα βοηθήσω με χαρά και εγώ για να πραγματοποιηθεί αυτή η μετεγγραφή. Όταν όμως θέλει να φύγει από τη Δόξα για να πάει σε μια άλλη ομάδα πιο δίπλα, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Δεν πρόκειται να συναινέσω σε κάτι τέτοιο. Έχω μια εντελώς διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Είχα πει να μην ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο, παρά μόνο με τις Ακαδημίες λόγω και του ότι αγωνίζεται ο γιος μου. Αυτό το καλοκαίρι όμως αποφάσισα να κάνω μια εξαίρεση για να βοηθήσω την ομάδα της Δόξας την οποία αγαπάω και δεν θέλω να την αφήσω έτσι. Με αυτή τη νοοτροπία όμως δεν έχει καμία αξία να μπω μπροστά και να βοηθήσω το χωριό»

Σε ερώτηση γιατί υπάρχει αυτό το …κλίμα φυγής, απάντησε ως εξής:
«Ειλικρινά δεν το γνωρίζω. Ίσως είναι παλιά προβλήματα. Δεν ξέρω  για ποιο λόγο υπάρχει αυτό το κλίμα. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κανενός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έτσι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Δεν γίνεται».