Σήμερα το «Rodos Zythos Vap Run 2019»

Για σήμερα το απόγευμα (16.00) έχει οριστεί το ραντεβού των φίλων των αποστάσεων στην πόλη της Ρόδου και στο σημείο εκείνο του λιμανιού όπου βρίσκεται η κολόνα με το αρσενικό ελαφάκι.
Από εκεί θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα «Rodos Zythos Vap Run 2019» με σκοπό την όσο γίνεται μεγαλύτερη συμμετοχή για την ενίσχυση των παιδιών που δοκιμάζονται από την επάρατη νόσο.

Ο Απόλλων Ρόδου έχοντας πρόσωπο κυρίως κοινωνικό και μετά αθλητικό, διοργανώνει αυτόν τον συμβολικό αγώνα κι έχει δίπλα του σημαντικούς χορηγούς και υποστηρικτές, αλλά πάνω απ’ όλα τη θέληση του καθενός για να βοηθήσει.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για τον αγώνα:
«Το Rodos Zythos Vap Run 2019 δεν είναι αγώνας δρόμου επίσημος. Είναι μια όμορφη εκδήλωση αγάπης, χαράς και προσφοράς για τα παιδιά που δοκιμάζονται από την επάρατη νόσο.
Την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 16.00 θα μαζευτούμε όλοι να πιούμε την εξαιρετική σε γεύση μπύρα ZYTHOS VAP, που ευγενικά θα μας χορηγήσει η εταιρεία ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να τρέξουμε ή να περπατήσουμε 4 γύρους από το αρσενικό ελαφάκι (στον Ευαγγελισμό) έως το θηλυκό ελαφάκι (στον φάρο του Αγ. Νικολάου) και να επιστρέψουμε.

Σε κάθε γύρο όμως, οι δρομείς που μετέχουν θα πρέπει να πιουν μια παγωμένη μπύρα. Δεν ξέρουμε πόσοι και ποιοι θα τερματίσουν, υποσχόμαστε όμως ότι όλοι θα χαμογελάνε στο τέλος.

Στην εκκίνηση θα υπάρχει το περίπτερο του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ», όπου θα μπορεί ο καθένας από εμάς να αγοράσει ένα μπλουζάκι, ή ένα καπελάκι και να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης στα παιδιά που στηρίζει ο σύλλογος… Τα δικά μας παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
Δεν είναι αγώνας, αλλά μια όμορφη εκδήλωση αγάπης.

Ο ήλιος και η ζέστη θα είναι ψηλά, οι μπύρες θα είναι παγωμένες από την ευγενική χορηγία της ΡΟΔΟΠΑΓ, τα νερά από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΤΡH, οι Σαμαρείτες Ρόδου και το Λιμενικό θα παρέχουν ασφάλεια σε όλους. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Η ΡΟΔΙΑΚΗ» και το ραδιόφωνο ΝΟΤΟS NEWS.

O σύλλογος τριάθλου ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΟΔΟΥ και η «ΦΛΟΓΑ» θα είναι οι κύριοι διοργανωτές της εκδήλωσης, ενώ η εταιρεία BNG (event management), θα φροντίσει αφιλοκερδώς για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης. Τέλος, οι «ΜΕΝΕΞΕΔΕΣ» θα φροντίσουν με την παραδοσιακή μουσική τους να δώσουν μια ακόμα πιο ευχάριστη νότα στην εκδήλωση, η οποία θα καλυφθεί φωτογραφικά από τον Markantonis Photos.

Κάντε όση διαδρομή θέλετε και πιείτε όση μπύρα μπορείτε. Δώστε χαρά και ελπίδα στα παιδιά με καρκίνο. Ενισχύστε τη «ΦΛΟΓΑ». Να είστε όλοι εκεί.»