Για τη διάκριση ο Στέλιος  Βεϊσάκης στο Βόλο

Η καρδιά του Υγρού Στίβου Ρόδου χτυπάει στο Βόλο αφού εκεί βρίσκεται ο αρκετά δυνατός αθλητής του στο ύπτιο, που σε κάθε αγώνα βελτιώνει τις επιδόσεις του, και στις 16, 17 και 18 Ιουλίου στο Κολυμβητήριο «Ιάσων Ζηργάνος» με τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’ στα 100 και 200μ. του στιλ αυτού, θέλει να προκριθεί στους τελικούς και στη συνέχεια να ανέβει στο βάθρο.

Ο 14χρονος Στέλιος Βεϊσάκης για τον οποίο αναφέρονται τα παραπάνω, αναμένεται να ανταποκριθεί στην πρόκληση των 1373 αντιπάλων του και να διακριθεί, αφού έχει δουλέψει αρκετά κοντά στα όριά του και ο αγωνιστικός του ρυθμός είναι σε υψηλά επίπεδα.

Άλλωστε πριν από τέσσερα χρόνια άλλαξε αγώνισμα και αργά αλλά σταθερά έχτισε μια αξιοζήλευτη καριέρα στα ύπτια που τον έφεραν στην 4η θέση του Χειμερινού Πρωταθλήματος τέσσερις μήνες πριν, ενώ τώρα νιώθει τη διάκριση τόσο μα τόσο κοντά….

Στα 100μ. θα προσπαθήσει να προκριθεί στον τελικό, αλλά στην πραγματικότητα θα τα χρησιμοποιήσει για να …τεστάρει το κολυμβητήριο και τους αντιπάλους του. Στη συνέχεια στο πρόγραμμά του θα υπάρχει μια μέρα ρεπό αφού δεν θ’ αγωνιστεί στο 50άρι, για να γεμίσει τις…  μπαταρίες του πριν τα 200μ., όπου όλα παίζονται και έχει στοχεύσει όλη την προπόνησή του σ’ αυτό.

Με επίδοση κάτω από 2.12 μπορεί να κατακτήσει το μετάλλιο, και μια βελτίωση 7-12 δευτερολέπτων μπορεί να επιτευχθεί βάσει των δυνατοτήτων του.