«Ψάχνει» και στη Δωδεκάνησο για παίκτες η Ρόδος

«Ψάχνει» και στη Δωδεκάνησο για παίκτες η Ρόδος

«Ψάχνει» και στη Δωδεκάνησο για παίκτες η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 162 ΦΟΡΕΣ

Η Ρόδος δεν θέλει να αφήσει απ’ έξω το ντόπιο στοιχείο ενόψει της Γ’ Εθνικής. «Δεν θα βιαστούμε να κλείσουμε το ρόστερ» δηλώνει στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής Νίκος Κουρμπανάς

«Δίχτυα» και στην αγορά της Δωδεκανήσου προκειμένου να πάρει έως και τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πρόκειται να ρίξει η Ρόδος! Οι «πράσινοι» με επιθυμία και του προπονητή Νίκου Κουρμπανά, θέλουν να έχουν και το ντόπιο στοιχείο στο νέο ρόστερ, καθώς το θεωρούν κάτι πολύ σημαντικό και για τον φίλαθλο κόσμο που θα πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθεί τα παιχνίδια. Ο κ. Κουρμπανάς, μιλώντας στη «Αθλητική Ροδιακή» για το θέμα αυτό, επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Έχουμε πάρει δύο μικρούς από τον Παναθηναϊκό που έχουν παίξει σε ένα καλό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό του Κ20, με καλή ποδοσφαιρική νοοτροπία. Τα παιδιά αυτά πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν άμεσα. Από εκεί και πέρα η λογική λέει ότι πρέπει να έχεις μια πεντάδα μικρών. Θέλουμε λοιπόν ακόμα και δυο – τρια ακόμα παιδιά είτε από το νησί είτε από το νομό γενικότερα, τα οποία θα έχουν προοπτική να μπουν και να παίξουν. Τουλάχιστον οι τρεις από τους πέντε θα πρέπει να είναι άμεσα ενεργοί. Αν χρειαστεί να παίξουν δηλαδή».

Ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Όταν έχεις να κάνεις συνολικά δώδεκα μετεγγραφές εκτός από τους μικρούς, δεν είναι κάτι εύκολο. Αν φυσικά θέλεις να πάρεις απλά και μόνο για να πεις ότι πήρες, είναι εύκολο. Μπορείς να το κλείσεις άμεσα το ρόστερ. Εμείς όμως θέλουμε να κάνουμε κινήσεις ουσίας. Από εδώ και πέρα, θέλουμε να πάρουμε ακόμα πέντε παίκτες για τα οποίους θα κάνουμε υπομονή. Δεν θα βιαστούμε σε καμία απολύτως περίπτωση. Μπορεί να έχει ξεκινήσει η προετοιμασία μας και να μην έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας. Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα. Θα πάρουμε τους παίκτες που πραγματικά θέλουμε εμείς. Μέχρι στιγμής πάντως μπορώ να πω ότι είμαστε σε ένα ικανοποιητικό σημείο με τις κινήσεις που έχουν γίνει».

Φιλικά με Διαγόρα και Ιάλυσο
Σε ό,τι έχει να κάνει με τα φιλικά παιχνίδια τώρα, θεωρείται δεδομένο ότι όλα θα γίνουν στο νησί της Ρόδου. Δυο από αυτά θα είναι, όπως όλα δείχνουν με Διαγόρα και Ιάλυσο (μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι «διπλά»), ενώ αναμένεται να έρθει και η ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού. Ολόκληρο το πρόγραμμα των «φιλικών» αναμένεται να γίνει γνωστό το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης